Lista ocen Lexus NX (141)

~Edyta
SUV Facelifting 300 238KM 175kW
Najładniejszy samochód na rynku. Świetnie się prowadzi, ma doskonale przyspieszenie mimo swojej masy. Mnóstwo miejsca w środku, zdarzyło mi się w nim spędzić 20h stojąc na granicy i nie wyobrażam sobie tego w żadnym innym aucie.
2,4
~IK
SUV Facelifting 300 238KM 175kW
Odradzam. Jakość wykonania i wygłuszenia fatalna. Skrzypienie zawieszenie to norma. Restartujący się system też jest standardem. Czujniki parkowania to porażka. Spalanie oleju jak i płynu chłodzącego!
4,7
~TKW
SUV 200t 238KM 175kW
Czuję się jak krążownik szos. Inni patrzą na mój samochód z zazdrością.
Dodane 6 lat temu
~Zadowolony
Lexus NX
SUV 300h 197KM 145kW
Dla mnie wymarzony samochód , ekonomiczny ,cichy , nie zawodny, to jest mój drugi lexus i myślę że nie ostatni .
Dodane 7 lat temu
~mak1
SUV 200t 238KM 175kW
Najlepsze auto jakie miałem, a miałem ich trochę. Daje niesamowitą radość z jazdy i 100% pewność, że dojadę z punktu A do punktu B ;), bardzo solidnie wykonany samochód.
Dodane 8 lat temu
4,5
~Marcin
SUV 200t 238KM 175kW
Generalnie jeżdżę po Warszawie ale też wybierałem się w dłuższe trasy. Spalanie przedstawia się następująco: Trasa po drogach krajowych, prędkości 80-120km/h (w trybie ECO) - średnio 9,3l/100km Trasa po autostradzie, tempomat na 140km/h (w trybie ECO) - średnio 10,8l/100km Tryb mieszany, Warszawa i okolice (jazda tylko w trybie ECO) - średnio 10,6 l/100km Miasto, Warszawa w godzinach szczytu (jazda w trybie ECO) - średnio 12,5l/100km... (Łatwość utrzymania (pod względem kosztów) )
Dodane 9 lat temu
4,5
~Andrzejek
SUV 200t 238KM 175kW
Bardzo przyjemny samochod. Mam wersje Comfort z bezowa skora. Deska rozdzoelcza rowniez bezowa. Bardszo dobrze jezdzi. Zwawy SUV
Dodane 10 lat temu
~janusz1961
Lexus NX II
SUV Facelifting 2.5 350h 243KM 179kW
Są małe niedomagania ale ogólnie całość jest na O.K.
Dodane ponad rok temu
~JB
SUV Facelifting 300 238KM 175kW
Wspaniały samochód, przemyślany pod każdym względem z wyjątkiem sterowania głosem.
Dziennik kosztów dla Lexus NX
9,3
4,1
~Marcin
SUV 300h 197KM 145kW
Samochod ogolnie ok, no ale jednak sporo wad...dla mniej nawieksze sa dwie: wysokie spalanie i fatalna nawigacja. Jakby tak jeszcze trzy wady dolozyc to: przeswit laczacy kabine z bagaznikiem, przez co kazda latajaca rzecz w bagazniku halasuje w kabinie, przestarzale wyposazenie jak na ta klase samochodu np. w mojej wersji Comfort nie ma aktywnego tempomatu, no i wycie silnika przy przyspieszaniu nie adekwatne do przyspieszania. Sporo wad?...
Dodane 6 lat temu
Lexus NX