Lista ocen Lexus RX IV SUV Facelifting RX 300 238KM 175kW 2019-2022 (12) - Karoseria

Na liście zabraknie 3 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~mikusik1
SUV Facelifting RX 300 238KM 175kW
W sumie to lakier jakis taki delikatny , po tygodniu od faktu ze tak narobil mi na auto , wszystko odeszlo z lakierem ... niby wiedzialem o tym ale pierwszy raz mi sie to faktycznie zdarzylo po tak krotkim czasie.
Dodane 10 miesięcy temu
~TOM
SUV Facelifting RX 300 238KM 175kW
RX w ostatniej odsłonie jest już na rynku od kilku lat- karoseria zaprojektowana bardzo odważnie i wydaje mi się, że projekt jeszcze długo się nie zestarzeje. Auto wygląda dostojnie i budzi respekt na drodze.
Dodane 3 lata temu
~Waldemar
SUV Facelifting RX 300 238KM 175kW
nie mam uwag, auto może się podobać, linia poprowadzona tak, że auto wydaje się mniejsze i zgrabniejsze niż jest w rzeczywistości, ładne nadwozie w stylu SUV Coupe
~wawas
SUV Facelifting RX 300 238KM 175kW
nic nie trzeszczy, nie skrzypi, spasowanie idealne, blachy solidne, lakier jak w każdym aucie teraz mogą być odpryski na masce od kamyków
Dodane 5 dni temu
~Czesio
SUV Facelifting RX 300 238KM 175kW
Rdzawe naloty na karoserii po odpryskach ( wyniku normalnej eksploatacji) w samochodzie 2 letnim klasy premium Niepokojąca sprawa!
~DamM
SUV Facelifting RX 300 238KM 175kW
Lakier ponoć utwardzony ale widać już zarysowania, zapewne od myjni ręcznej i automatycznej
Dodane 4 lata temu
~Kuba
SUV Facelifting RX 300 238KM 175kW
Za krótko mam auto żeby ocenić karoserię
~Jacc
SUV Facelifting RX 300 238KM 175kW
Wizualnie sprawia ze samochód wydaje się mniejszy.
Dodane 4 lata temu
~Piotr