Oceny Mazda 323 III Sedan

Uciążliwe usterki

Najnowsze oceny Mazda 323 III Sedan

~Maciej navezgane@op.pl
Sedan 1.6 GT 105KM 77kW
Szczerze polecam.Bardzo dobry rodzinny samochód za małe pieniądze. Wewnątrz dużo miejsca i duży bagażnik w sedanie.Komfort jazdy jak na samochód w tym wieku bardzo dobry.W mieście pali nie całe 8/100,na trasie 6 z groszkiem/100.
Dodane 22 lat temu
~marek_su@poczta.onet.pl
Sedan 1.6 GT 85KM 63kW
autko niesamowite,choć nizbyt duże, przyśpieszenie i osiągi wspaniałe,silnik pracuje bez zarzutu,siedzi się w nim wygodnie po przejechaniu np. 400 km nie czuje się zmęczenia,spalanie uważam że w normie,myślę że jeszcze długo będzie mi służył, bo nie mam zamiaru go sprzedawać,miałem wiele samochodów różnych marek które przeważnie naprawiałem, a mazdą tylko jeżdźę.
Dodane 24 lat temu
4,9
~Adam Wojciechowski
Sedan 1.6 GT 105KM 77kW
Polecam osobom, które mają niezawodność za znak szczególny i o mniej zasobnym portwelu niechcącym ładować całej pensji w samochód!!!
4,5
~nick
Sedan 1.5 73KM 54kW
Naprawdę bezawaryjne autko. I jak na te parametry, ma niezłe osiągi.
~Don 5law
Sedan 1.3 60KM 44kW
Auto jest poprostu dobre. Może bez wodotrysków, jednak naprawdę dobry silnik w połączeniu z niezłą resztą owocuje naprawdę świetnym pojazdem (jak na tę klasę, oczywiście).
~malarczykdariusz@interia.pl
Sedan 1.6 GT Turbo 140KM 103kW
Piękny samochodzik dla każdego. Szczególnie polecam tym, którzy nie lubią bufonów w Golfach.
Dodane 19 lat temu
4,5
~Franeczek
Sedan 1.5 73KM 54kW
Nawet dobre autko za taką śmieszną kase. Ludzie wolą Golfa II a tu bardzo podobne autko i o wiele tansze.
Dodane 21 lat temu
4,6
~Szymon D. Bydgoszcz
Sedan 1.5 73KM 54kW
bardzo dobry samochód,spełni wymagania najbardziej wybrednych!
Dodane 21 lat temu
~jacob323
Sedan 1.5 i Turbo 115KM 85kW
super autko jesli jest dobrze utrzymane to radocha z jazdy bardzo duza!
Dodane 22 lat temu
~marek_su@poczta.onet.pl
Sedan 1.6 GT 85KM 63kW
Wspaniałe auto za stosunkowo niską cene.Części może troszkę drogie ale mało co się psuje. Polecam.......
Dodane 23 lat temu
Mazda 323 III Sedan