Lista ocen Mazda CX-5 II SUV Facelifting (125)

4,6
~Michał
SUV Facelifting 2.0 SKYACTIV-G 165KM 121kW
Dobre wykonanie, wyróżnia się na tle aut klasy C jakość
4,7
~RAFAL
SUV Facelifting 2.0 SKYACTIV-G 165KM 121kW
trochę brakuje mocy przydałoby się turbo do miasta wystarczy (Silnik)
~J.P.
SUV Facelifting 2.5 SKYACTIV-G 194KM 143kW
sprawnie działająca klimatyzacja, wentylowane i ogrzewane fotele (Wentylacja i ogrzewanie)
~Pablo
SUV Facelifting 2.0 SKYACTIV-G 165KM 121kW
Płynnie zmienia biegi. Power button w podłodze pozwala na natychmiastowe wejście na wysoki obroty. (Skrzynia biegów)
4,2
~Łukasz Gańko
SUV Facelifting 2.5 SKYACTIV-G 194KM 143kW
2,5, niestety muł, bardzo słabo przyspiesza, dużo pali, wyniki w instrukcji kompletnie źle - miasto to minimum 10l, trasa 7-8l (Silnik)
~Razem
SUV Facelifting 2.0 SKYACTIV-G 165KM 121kW
Jestem bardzo zadowolony z użytkowania. Mam auto z 2023r. Mogłem wybrać tylko 2021r.
~krokodyl
SUV Facelifting 2.0 SKYACTIV-G 165KM 121kW
Świetny samochód, super wyposażony. Pięknie wygląda, przyciąga uwagę i świetnie się prowadzi, bardzo komfortowy. Silnik wystarczająco mocny, choć szału nie ma. Fotel kierowcy odpowiednio osadzony. Świetna tapicerka. Niezły sprzęt audio i nawigacja. I na koniec- bardzo niskie spalanie przy ekonomicznej jeździe. Wg mnie faworyt a długo wszystko musiałem przemyśleć przed zakupem.
~Marcin
SUV Facelifting 2.5 SKYACTIV-G 194KM 143kW
Lubię ten samochód. Auto jest intuicyjne w obsłudze, klasyczne wykonanie oraz spora ilość analogowych przycisków ułatwia codzienne użytkowanie.
Dodane 9 miesięcy temu
~Maciek
SUV Facelifting 2.0 SKYACTIV-G 165KM 121kW
Super auto dla rodziny czy też samotnej osoby. Pięknie wygląda, w środku człowiek czuje się dobrze - prostota i elegancja. Analizowałem wiele podobnych samochodów różnych marek (w tym jeździłem) ale nie wybrałem innego - cena/jakość wg mnie jedna z najwyższych w segmencie. Super silnik i niska awaryjność (na tle konkurencji).
Dodane 3 lata temu
~Maciek