Lista ocen MG ZS (36)

4,7
~x-qlusive@vivapolska.tv
Hatchback 2.0 TD 111KM 82kW
Silnik w tym samochodzie to cudeńko można by rzec. Miły dla ucha, ekonomiczny Diesel z naprawdę sportowym charakterem. Nic dodać nic ująć! (Silnik)
Dodane 17 lat temu
3,5
~marcin_kreczmer
Sedan 2.0 TD 111KM 82kW
Witam, posiadam MG już ponad 5 lat i muszę przyznać, że bywało różnie. Samo auto prezentuje ładnie i zwraca na siebie uwagę, ale ma też swoje wady
Dodane 9 lat temu
~roveroviec
Sedan 2.0 TD 111KM 82kW
Ogolnie auto wyglada pieknie, prowadzi sie doskonale, jak narazie jest bezawaryjne
Dodane 13 lat temu
3,7
~Marek
SUV Hybrid+ 1.5 HEV+ 197KM 145kW
Jedno wielkie rozczarowanie. Auto jest nowe, a mam wrażenie że żeby jechać prosto to muszę kierownice lekko przekrzywić, ale tylko na autostradzie/ekspresowce
Dodane 11 miesięcy temu
3,7
~Marek
Dodane 11 miesięcy temu
4,6
~majkelof
SUV Hybrid+ 1.5 HEV+ 197KM 145kW
Auto przyjemne w użytkowaniu, dobrze wyposażone, ergonomiczne ale nie idealne w użytkowaniu. Najbardziej denerwujące są niespodziewane skaczące obroty silnika. Mam nadzieję, że wyjdzie jakaś aktualizacja oprogramowania, która usprawni sterowanie pracą silnika
Dodane 4 miesiące temu
4,9
~Tomek
SUV Hybrid+ 1.5 HEV+ 197KM 145kW
Skrzynia nie szarpie, płynnie zmienia biegi, dobrze sprzężona z silnikiem (Skrzynia biegów)
Dodane 10 miesięcy temu
4,9
~Tomek
Dodane 10 miesięcy temu
4,6
~Grzesiu K-ow
Hatchback 2.5 175KM 129kW
Swietny samochod - prowadzenie i silnik oceniam na 6+, widocznosc przecietna jednak jest to bolaczka chyba wszystkich dzisiejszych samochodow. Cena samochodu na polskim rynku atrakcyjna. Najwidoczniej ludzie boja sie tak nietypowego samochodu [a przeciez jest to honda civic czy rover 45, zatem nie ma problemow z czesciami zamiennymi] Silnik moze nie spotykany w w/w samochodach jednak montowany w Land Roverach wiec tutaj rowniez nie ma...
Dodane 16 lat temu
3,6
~Kapi
SUV Classic 1.5 VTi-Tech 106KM 78kW
Autem zainteresowałem się od premiery w PL była nawet chęć zakupu, auto wporzyczone na urlopie w Chorwacji. Jak na wyrób chiński auto całkiem dobrze wykonane, zewnątrz i środek może być, klima działa super nawet przy 35 stopniach. Przy 4 osobach dorosłych i trochę bagażu,auto nie miało siły jechać i ten smród tanich chińskich klapek w środku. Auto nie zachwyciło mnie więc po testach odeszła mi chęć zakupu.
Dodane ponad rok temu
MG ZS