Lista ocen Nissan 100NX (166)

4,5
~Muniek 77
Coupe 2.0 GTI 143KM 105kW
Mam to auto od 5 lat. Spisuje sie bardzo dobrze. Wzbudza zainteresowanie przechodniów jak i innych kierowcow. Połączenie bialego lakieru i czarnych bocznych szyb robi swoje. Autko zawiera wszystko czego potrzeba mlodemu kierowcy z wyjatkiem skóry. Rarytasem jest klima kiedy w cieple dni jadac dosc szybko nie chcemy slyszec szumow jakie dochodza przy zdjetym dachu.
4,3
~cieśla
Coupe 1.6 90KM 66kW
jak dal mnie to super autko za nieduza kase ma swuj specyficzny wygląd silnik jest elastyczny szybko sie kręci w 100%jestem zadowolony i polecam
~sławek elbląg
Coupe 1.6 SR 102KM 75kW
jest bardzo elastyczny,co daje mu przewagę nad innymi samochodami, że nie trzeba zbyt często zmieniać biegi,przy 200km/h móglby być cichszy. (Silnik)
~DŻUMA
Coupe 1.6 90KM 66kW
najlepsze są japończyki.Auto jest nie zawodne..........
Dodane 16 lat temu
4,3
~zini88
Coupe 1.6 SR 102KM 75kW
silnik bardzo elastyczny no i potrafi wcisnąć w siedzenie:) (Silnik)
Dodane 18 lat temu
3,7
~Sioux
Coupe 2.0 GTI 143KM 105kW
Silnik pracuje rewelacyjnie , nic nie stuka , nic nie pierdzi , jak narazie miodzio (Silnik)
~mehrer
Coupe 1.6 90KM 66kW
na gazniku do 3tys troche mulowaty, zalezy jak ustawiony zaplon, powyzej 3tys zaczyna sie zabawa :D (Silnik)
4,5
~iz
Coupe 1.6 90KM 66kW
sielnik chodzi jak marzenie jedziesz spokojnie ale w kazdej chwili naciskajac na pedal gazu wiesz ze przyspieszysz (Silnik)
4,1
~Rycio
Coupe 2.0 GTI 143KM 105kW
Super Autko , jedyny minus to malutko miejsca maja pasazerowie, szczegolnie za mna przy 193cm..:) ale ogolem caloksztalt oceniam za doskonaly , mimo ze nie jest za nowe to prezentuje sie znakomicie z zewnatrz jak i wewnatrz. Szukam ososby ktora ma te sama pojemnosc silnika oraz zamontowane LPG kontakt 1358806gg. pozdrawiam
~cosmi yacentek@wp.pl
Coupe 1.6 90KM 66kW
autko posiadam pare dni.......ale qpilem go od kolegi wiem co z nim robil a w sumie czego nie-robil;) jest niesamowity, troszku zbajerowany:) mmm..miodzio:))mysle ze tak jak memu poprzednikowi bedzie i mi sluzyl przez dluuuugi czas bez awarii:) pozdrawiam wszystkich posiadaczy tego niedocenianego u nas (w polsce) autka:)
Dodane 22 lat temu