Lista ocen Nissan Almera Tino (97)

4,5
~rafauen
Tino 1.8 114KM 84kW
Tino kupiłem zupełnym przypadkiem. 9 miesięcy temu moja bardzo dobra znajoma w luźnej rozmowie powiedziała mi, że musi sprzedać swój stary samochód, którym aktualnie jeździła już jej córka, bo trochę rzeczy się w nim zepsuło, w tym silnik i naprawa jest dla nich zupełnie nieopłacalna. Była to właśnie Almera Tino. Miała 13 lat, silnik 1.8 benzyna, 211 tys. oryginalnego przebiegu, nigdy nie mała wypadku, a jedynie dwie drobne stłuczki i miała do...
Dodane 9 lat temu
4,5
~urzendnik1
Tino 2.2 dCi 112KM 82kW
Bardzo dobra propozycja dla rodziny. Auto duże, wysoko się siedzi i wygodnie podróżuje. Na wczasy przejechałem 1500 km i jeszcze kawałek bym spokojnie przejechał. Trzy tylne fotele, niezależnie regulowane i wyjmowane, czynią z tego auta bardzo atrakcyjny pojazd. Gdyby jeszcze je trochę wyciszyć...
Dodane 15 lat temu
3,7
~jb.cros@interia.pl
Tino 1.8 114KM 84kW
Gdyby nie jednostka napędowa, która jeżeli chodzi o zużycie oleju, może konkurować z silnikiem montowanym w skodzie 105 lux, reszta na cztery plus.
3,5
~jb.cros@interia.pl
3,7
~Tino_Tiger
Tino 1.8 114KM 84kW
Duży samochód, który przyjemnie i bardzo pewnie się prowadzi - mnie osobiście 500-600 km nie zmęczyło zupełnie, dłuższych tras nie było. Ponoć bezpieczny. Komplet poduszek z przodu, poduszki boczne, duże rozmiary auta dodają poczucia pewności. Za to drogie przeglądy a np. wymiana szczęk hamulcowych przód+tył ponad 1000 PLN. Nieźle, nieźle... Jest jeden bardzo poważny kwas, największy moim zdaniem błąd konstrukcyjny o kryminalnym charakterze -...
Dodane 20 lat temu
2,5
~Wojan
Tino 1.8 114KM 84kW
nie ma złych aut są tylko żle kupione. Nie jest to auto do pokonywania dużych odległości z dużymi prędkościami z pełną załogą (4 os. dorosłe i cięzki bagaż) w tym na złych drogach. Niech sie tym cudem bawią rodzinki które nie przekraczają 15tyś km/rok i jedżą do 120km/h. W moim przydaku całkowita poraźka
Dodane 20 lat temu
~adampolo@vp.pl
Tino 2.2 dCi 136KM 100kW
moim zdaniem całkiem udane auto pomimo morza plastików, chociaż są dobrze spasowane i nie trzeszczą.
Dodane 16 lat temu
4,1
~pit
Tino 2.2 dCi 112KM 82kW
Auto nie docenione na PL rynku. Na ulicach widac ich coraz wiecej, pewnie ze wzgledu na trakcyjna cene jak za auto rodzinne. Nie wiem dlaczego ale kibiety czuja sie dobrze za jego kierownica. Urokliwy nie jest ale spelnia prawie wszystkie potrzeby swojego wlasciciela.
Dodane 16 lat temu
~Artek
Tino 1.8 114KM 84kW
Bardzo cieszymy się z żoną że to właśnie TINO stanął nam na drodze przy wyborze auta. Jeśli będzie taki niezawodny jak go opisują to chyba szybko nie rozstaniemy się z tym autem. Poprostu trzeba się nim przejechać, żeby to zrozumieć ;-)
~urzendnik
Tino 2.2 dCi 112KM 82kW
Polubiłem moja almerę przez dzieci nazywaną "dino". Bardzo dobra propozycja dla rodziny z dwójką dzieci, a i z 3-jką spokojnie można jeździć. Siedzi się wysoko co sprawia auta bezpiecznego. Bardzo poręczny bagaznik, mnogość schowków, niezależne fotele tylne czynią to auto bardzo atrakcyjne no i w ciągu 3 min mozna z niego półciężarówkę