Oceny Opel Astra J Hatchback 5d Facelifting 1.4 Twinport ECOTEC 100KM 74kW 2012-2015

Podsumowanie 19 ocen Filtruj
Przebieg ocenianiego auta
Lata produkcji
Opel Astra J Hatchback 5d Facelifting 1.4 Twinport ECOTEC 100KM 74kW 2012-2015 - Oceń swoje auto
średnia ocena z 19 ocen
89%
użytkowników kupiłoby ponownie

Najnowsze oceny Opel Astra J Hatchback 5d Facelifting 1.4 Twinport ECOTEC 100KM 74kW 2012-2015

3,1
~Jan
Hatchback 5d Facelifting 1.4 Twinport ECOTEC 100KM 74kW
NIe wierzę w to co tu widzę, średnia 4,7 dla tej wersji ? Czy wy ludzie jeździliście kiedykolwiek innym autem ? Używam takiej Astry od pewnego czasu jako auto zastępcze więc moja ocena nie odnosi się do ekonomiczności czy usterkowości a czystych wrażeń z jazdy. W tym kontekście auto jest tragiczne z przyśpieszeniem rodem z cinquecento 700, nawet jadąc samemu można zapomnieć o jakiejkolwiek dynamice. Powoduje to również masa własna wynosząca...
Dodane 7 lat temu
~Marek
Hatchback 5d Facelifting 1.4 Twinport ECOTEC 100KM 74kW
Astra Active z opcją (tempomat, skórzana kierownica, podłokietnik). W tym przedziale cenowym, za auto z takim silnikiem jest lepiej niż dobrze. Jak na razie jazda to czysta przyjemność. Wysoki komfort i niskie spalanie. Wysoka kultura pracy silnika i znakomite wyciszenie. Plastiki wysokiej jakości. Przyciski wygodne, intuicyjne. Idealny dla 3., dobry dla 4. osobowej rodziny. Opony 16", dwustrefowa klimatyzacja (w standardzie)....
4,8
~Remigiusz
Hatchback 5d Facelifting 1.4 Twinport ECOTEC 100KM 74kW
Samochód służbowy rewelacyjny brak jakichkolwiek usterek ma już prawie 90tys i tylko wymiana olejów i filtrów i klocki ostatni przegląd przy 80tyś. Jak bedę miał takie pieniądze to kupię sobie dla siebie astrę i tylko z silnikiem benzynowym 1.4 mamy w firmie kilka ja wziąłem z najsłabszego i wyszło najlepiej 1.6 benzyna już bardziej awaryjny a 1.7 disel lubi olej silnikowy chociaż jest może trochę lepsza przyjemność z jazdy
Dodane 8 lat temu
~Adams01
Hatchback 5d Facelifting 1.4 Twinport ECOTEC 100KM 74kW
Astra Active z dodatkami, klimatronik elektryczne szyby z tyłu radio cd 600 z wyświetlaczem, bluetooth, elektryczny hamulec, światła led, czujniki parkowania przód i tył. Dobre wyciszenie.Fajnie się prowadzi.
Dodane 10 lat temu
4,6
~lognith
Hatchback 5d Facelifting 1.4 Twinport ECOTEC 100KM 74kW
Auto kupione niecały miesiąc temu - egzemplarz wyprzedażowy rocznika 2013. Przebieg jeszcze mały, więc ocena też nie do końca miarodajna. Do tego oceniam przez pryzmat poprzedniego auta. W każdym razie na chwilę obecną jestem bardzo zadowolony i nie mogę dać inaczej, jak 5 gwiazdek.
4,7
~Adam
Hatchback 5d Facelifting 1.4 Twinport ECOTEC 100KM 74kW
Jak dla mnie samochód rewelacyjny. To trzecia Astra od numeru drugiego.
Dodane 3 lata temu
Dziennik kosztów dla Opel Astra J Hatchback 5d Facelifting 1.4 Twinport ECOTEC 100KM 74kW
7,6
~Jurek
Hatchback 5d Facelifting 1.4 Twinport ECOTEC 100KM 74kW
Samochód rewelacyjny zrobiłem ponad 50tys żadnych usterek oby tak dalej zaznaczam ze samochód ma już 210 tyś przebiegu
Dodane 8 lat temu
4,1
~caprimk1
Hatchback 5d Facelifting 1.4 Twinport ECOTEC 100KM 74kW
Ogólne wrażenie bardzo dobre cena adekwatna do otrzymanego produktu-samochodu-ładny przestronny wygodny dobrze wykomnany -potencjalnie utrata wartosci nie powinna byc duza.
Dodane 9 lat temu
~Henryk
Hatchback 5d Facelifting 1.4 Twinport ECOTEC 100KM 74kW
Samochód naprawdę bardzo wygodny zastanawiam się nad montażem gazu ale są różne opinie dlatego narazie przeważa decyzja na nie
4,1
~kreez
Hatchback 5d Facelifting 1.4 Twinport ECOTEC 100KM 74kW
Kompletne dno, nie reaguje na gaz, na podjazdach w Chorwacji musiałem redukować do 3 na autostradzie, żeby zaczął nabierać obrotów. Zwolnisz do 90, to przyspieszysz dopiero z górki. Dużo słabszy od Astry H, 1.4 90 kM. (Silnik)
Dodane 4 lata temu
Opel Astra J Hatchback 5d Facelifting