Lista ocen Opel Frontera A (143)

3,9
~TOM
Standard 2.3 TD 100KM 74kW
POPRZEDNIO JEŻDZIŁEM OSOBÓWKAMI WIĘC DLA MNIE JEST BARDZO DOBRZE (Przestrzeń dla kierowcy i pasażerów)
Dodane 19 lat temu
3,6
~Opelek
Standard 2.4 i 125KM 92kW
Silniczek bardzo wołowaty.Brak przyszpieszenia i dynamiki na polskich drogach.Dopiero moc silnika widać na bezdrożach.Pęka kolektor wydechowy - duża i ciężka rura wydechowa/ brak podpory/ (Silnik)
Dodane 21 lat temu
2,5
~baniwks@wp.pl
Standard 2.4 i 125KM 92kW
Bardzo ciężko zmienia się napęd z 2 na 4 czyli na biegi terenowe - niecały rok dwa razy zmieniałem skrzynie biegów i dwa razy przegub elastyczny [gumowy]wału napędowego .ps 6 lat jeżdziłem Oplem Omegą 2,3D i żadnej awarii - a przy Fronterze ROZCZAROWANIE (Skrzynia biegów)
Dodane 15 lat temu
~zadowolony użytkownik
Standard 2.3 TD 100KM 74kW
troche za cieżkie auto jak do tego silnika ,ale ogolnie jest ok (Silnik)
Dodane 19 lat temu
4,5
~mario@watford.pl
Sport 2.0 i 115KM 85kW
Przyzwyczajony do sportowych aut trochę za słaby. Jednak cichy i elastyczny. (Silnik)
Dodane 17 lat temu
4,5
~glock173
Sport 2.0 i 115KM 85kW
jestem myśliwym i do moich potrzeb ten samochód jest super.
Dodane 18 lat temu
~Darker
Sport 2.0 i 115KM 85kW
Jeździłem samochodem w pracy, w lesie. Samochód nie zaskakiwał poważnymi awariami i spełniał swoje zadanie. Dobra i niedroga terenówka. Wiem, że kupiłem z dużym przebiegiem i wymienionym silnikiem, ale to nie miało żadnego znaczenia. Jedynie później miałem problemy z instalacją LPG, ale ta też była leciwa. Ogólnie naprawdę nieźle. Przy jeździe na LPG to naprawdę jedna z najtańszych terenówek w eksploatacji codziennej.
Dodane 7 lat temu
~ŁYSY-KARLL
Sport 2.0 i 115KM 85kW
DOSKONALE AUTO JA TYM SAMOCHODEM CIAGAM LAWETE, KUPILEM TO AUTKO OD NIEMCA, KTORY MALO DBAL, ALE TERAZ SAMOCHOD JEST W BDB STANIE, I DOSKONALE DAJE RADE Z LAWETA NA KTOREJ JEST CZASEM NAET 2 TONY!!
Dodane 17 lat temu
~tomekxxxy
Standard 2.2 i 16V 136KM 100kW
Doskonale radzi sobie na naszych drogach, zawieszenie wytrzymałe. (Układ jezdny)
Dodane 15 lat temu
Dziennik kosztów dla Opel Frontera A
12,8
15,9
4,2
~damian
Sport 2.0 i 115KM 85kW
uważam że autko jest pierwsza klasa pali jak na swoje rozmiary niewiele bo jak nazwać spalanie ok 12L gazu na 100 km . pozatym w terenie całkiem nieźle świetna zabawa i tyle, gdybym miał kupić raz jeszcze to bez zastanowienia. Polecam ale po wcześniejszym przeglądzie zawieszenia bo drogie zabawki są pod spodem. (Silnik)
Dodane 16 lat temu