Oceny Opel Monterey I – wybierz wersję

Uciążliwe usterki

Najnowsze oceny Opel Monterey I

~skateone
Terenowy 3.2 i V6 24V 177KM 130kW
To już mój drugi komentarz na temat Montereya, z uwagi na to iż nie mogłem nie powrócić do tego samochodu! :) Tym razem 3.2 V6, troszkę ekonomiczniej. O tym że jest niesamowite można wyczytać w komentarzu poprzedniego Troopera (gdyż to Isuzu z logiem Opla), tym razem mogę jedynie dopisać iż postanowiłem być równie wdzięczny jak ono - w nagrodę rozebrałem je całe, aktualnie składam po operacji cynkowania ramy i wielu innych elementów podwozia,...
Dodane 11 lat temu
~bronek
Terenowy 3.1 TD 114KM 84kW
Bardzo ekonomiczna prawdziwa (nie jak te nowe) terenówka. Codziennie dojeżdżam do miasta (50km w jedną stronę) - wychodzi mnie w użytkowaniu taniej niż osobówka (uwzględniając ceny zawieszenia i innych części eksploatacyjnych). Teren mam taki, że osobówki wymiękają, a nawet nowe \'terenówy\' (tak naprawdę SUVy) niektóre z doświadczonym kierowcą - jak sezon odpowiedni (gliniaste zakręty pod górkę/z górki - drift gwarantowany). Pod domem...
Dodane 15 lat temu
~skateone
Terenowy 3.1 TD 114KM 84kW
Najlepszy samochód na świecie. Mógłbym w nim jeść spać mieszkać, kąpać się, pracować, być na wakacjach. Gdyby nie studia nigdy nie sprzedałbym Troopera, palił zawsze 11 litrów na przykręconej pompie paliwa (normalnie 13) w trasie czy na mieście, z klimą lub bez. Z lawetą około 18-20 w mieście. Samochód niesamowicie majestatyczny, komfortowy, bezpieczny, masywny, idealnie wykonany. Jeśli będzie mnie stać napewno kupię Troopera jeszcze raz,...
Dodane 11 lat temu
4,5
~Patrykard
Terenowy 3.2 i V6 24V 177KM 130kW
Auto niesamowite. Wielkie i bardzo solidne. Grube blachy, ciężki i bezpieczny. Nie mylić z OPLEM! To jest ISUZU i jest made in Japan. Po prostu znaczki opla przyczepiali w tej samej fabryce. Ot na rynek europejski. Regularny serwis podstawą długowieczności! Chyba kupię nowszy model z silnikiem 3.5 v6
Dodane 16 lat temu
3,9
Terenowy 3.2 i V6 24V 177KM 130kW
podsumowując to kawal dobrego auta o przyzwoitych wlasnościach terenowych myślę że jest to auto bardzo nie doceniane na naszym rynku a to z powodu porównywania go do frontery co jest mocno nie sprawiedliwe gdyż są to dwa różne auta
Dodane 16 lat temu
~wzubowicz@gmail.com
Terenowy 3.1 TD 114KM 84kW
Moim zdaniem jest to naprawdę świetne auto i ani chwili nie żałowałem jego kupna. Na razie udaje mi się jeździć bezawaryjnie. Auto swietne zarówno na drodze jak i w terenie nie mogę o nim powiedzieć złego słowa naprawdę warto.
4,7
~Sebastian
Terenowy 3.2 i V6 24V 177KM 130kW
W sdumie dosyć stare auto .Jednak potrafi mile zaskoczyć .Bezusterkowość ,niskie spalanie,dynamika ,dzielność w terenie,niesamowita frajda z jazdy - wszystko to powoduje ,że drugi samochód (Espace) praktycznie więcej stoi ,mimo ,że Opel miał być tylko na niedzielne wypady .
4,6
~Karol
Terenowy 3.2 i V6 24V 177KM 130kW
auto naprawde godne polecenia,jeżeli ktoś ciąga duży kemping,lawete, przyczepe, bez problemu sobie radzi...w innych terenówkach musiałem redukować biegami,a monterey jakoś idzie do przodu!bardzo duże auto
~darkkai
Terenowy 3.2 i V6 24V 177KM 130kW
Super autko, w terenie tez sie dobrze spisuje choc jest troche za wysoki jak na taki rozstaw kol. Problem z dostepem do czesci ale ostatnio znalazlem miejsce gdzie maja prawie wszystko problem jest tylko z poduszkami wahacza z tyl.
Dodane 18 lat temu
4,1
~skania67@onet.eu
Terenowy 3.1 TD 114KM 84kW
Super auto jestem z niego bardzo zadowolony. Choć martwi mnie bo wydaje się że głośniej pracuje skrzynia biegów-coś szumi jakby łożysko – po wciśnięciu sprzęgła znika –miał ktoś coś podobnego? Proszę o pomoc.
Dodane 18 lat temu