Wóz jest po prostu the best !!! Nic dodać nic ująć. Nie zamienię go bardzo długo na żaden inny. A jak padnie silnik to zmienię na 3.0 :)))
Rewelacja !!! 140 KM daje niesamowite wrażenia podczas jazdy !!!
Na 2 biegu 100 km/h, ale można też na 5 biegu 50 km/h - czegóż można jeszcze chcieć. No może przy tej mocy przydałaby się jeszcze szóstka :)
Nawet na ostrych zakrętach nie zarzuci tyłkiem ! A przy 230 km/h nie czujesz że jedziesz !!!
Widoczność w lusterkach jest po prostu niesamowita, w żadnym innym samochodzie nie spotkałem się z czymś takim. No, ale tak jak wszyscy ponarzekam troszeczkę na tylne słupki (ale tylko troszeczkę). I jeszcze jeden drobiazg: przysuńcie fotel kierowcy blisko kierownicy i popatrzcie w prawo - zagłówek pasażera trochę ogranicza widoczność.
Jest tylko jedna rzecz która mi przeszkadza - podczas włączania kierunkowskazów zdarza mi się czasem włączyć długie :)
Bez klimy ani rusz - strasznie grzeje, nawet w zimie. Pytałem w kilku ASO - wszyscy twierdzą że to wada konstrukcyjna ;(
Skończona doskonałość - można spać na przednim fotelu, uprawiać seks na tylnej kanapie... Nie może być lepiej !!!
Przy 230 km/h można słuchać Mozarta !!!
Miasto: 10 (bardzo spokojnie) - 25 (szaleńcza, ostra jazda na maksymalnych obrotach), trasa: 5 (średnio 100 km/h) - 15 (średnio 200 km/h), wszystko zależy od stylu jazdy. Można zatem jeżdzić ekonomicznie, jak i poszaleć jeśli kto lubi. Ceny części bardzo niskie - byłem ogromnie zaskoczony - natomiast ASO w Krakowie jest cholernie drogie (i trzeba przyznać cholernie dobre).
No comments !!!
200.000 km to trochę dużo nie ? Nie na ten samochód !!! Wymianie podlegały: gałki, gumy stabilizatora, łączniki, linki sprzęgła i prędkościomierza, czujnik temperatury, zawór ogrzewania.
Z poważniejszych napraw: wymiana pompki wspomagania.