Lista ocen Opel Vectra C Sedan (384)

4,7
~WJ
Sedan 1.9 CDTI 120KM 88kW
Jak na razie jestem bardzo zadowolony. Samochód jest duży, jakość wykonania bardzo dobra, wyposażenie również, rewelacyjny silnik, rozsądna cena w porównaniu do konkurencji.
4,7
~zwyczajny29@poczta.onet.pl
Sedan 1.8 ECOTEC 122KM 90kW
jest kilka mankamentów ale ogólne wrażenie bardzo dobre dobre materiały, nic nie trzeszczy, wysoka jakosc wykonania, dobre wyciszenie, czuc ze opel wlozyl w to auto troche wysilku i staral sie dorownac innym
4,9
~Marcin
Sedan 2.2 ECOTEC 147KM 108kW
Iałem już wiele samochodów ale musze przyznać, że z Vectry jestem najbardziej zadowolony.
3,8
~janusz.gambowski@op.pl
Sedan 2.2 DTI ECOTEC 125KM 92kW
Ogólnie jestem zadowolony z tego auta. Jedno co mnie trochę irytuje to to,że po dłuższym postoju trzeba 5-10 sek "kręcić" rozrusznikiem żeby urucomić silnik. W serwisie niczego nie stwierdzili, sprawdzałem też w innym warsztacie -wszystko jest w porządku.Może ten typ tak ma? nie wiem. Dodam, że po takim uruchomieniu "wyrzuca " chmurę spalin jakby odpalił po zalaniu.
3,3
~tomasz2svitonline.com
Sedan 2.2 ECOTEC 147KM 108kW
Jako słuzbowy jest ok.Prywatnie z tym silnikiem nie polecam.wolałbym np honde accord.
4,5
~t
Sedan 2.0 turbo ECOTEC 175KM 129kW
ogolnie OK, wady? brakuje schowkow i kieszeni na drobiazgi, trudno sie manewruje w tlumie - ale to jednak nie wada - dobrze, że to auto jest duze :) polecam !!! Prowadzacych serwis prosze o przeniesienie mojej opinii do dzialu Vectra 2003 !!! Dziekuje.
Dodane 21 lat temu
4,6
~dysortograf
Sedan 1.8 ECOTEC 122KM 90kW
Vectra 1,8 w najbogatszym wyposażeniu Doskonałe auto rodzinne, w miare ekonomiczne, dynamika w zasiadzie wystarczjąca do spokojnej jazdy Ustawienie świateł należy wykonać na drodze - po ustawieniu w serwisie widać tylko buty pieszego idącego lewą stroną jezdni, świadła długie -REWELACJA. Trasa 350 km naprawdę nie męczy. ESP - Doskonale działa - sprawdziłem kilkukrotnie przy różnych prędkościach
Dodane 22 lat temu
~pawel0
Sedan 2.0 DTI ECOTEC 100KM 74kW
auto naprawdę fajne przestronne jak na 4 lata użytkowania tego auta to naprawdę jestem zadowolony serwis nie najgorszy ale dobry warsztat lepiej sobie radził z tym autem niż serwis no i o wiele tańszy a części te same
Dodane 12 lat temu
4,2
~michalkolod@onet.eu
Sedan 1.9 CDTI 120KM 88kW
Kawał solidnej bryczki,bardzo oszczędny,bezpieczny,cichy.Ale to dopiero niespełna 40 000 przebiegu.Zobaczymy co o nim napiszę po przejechaniu 150 000 km. Może nieco toporny w środku,szczególnie na początku przytłaczała monstrualna konsola przednia.

Usterki Opel Vectra C

Liczba wpisów: 127

Opel Vectra C – wystepowanie usterek w zależności od przebiegu

3,6
~Pawel S.
Sedan 1.8 ECOTEC 122KM 90kW
Dobry duży bagażnik. Stabilny na drodze. Wyjezdxilem nim 70000 km w 5 lat. Po założeniu gazu padły sondy lambda (podobno standard). Wymieniłem na denzo i jest ok. Z warzniejszych usterek to te sondy, przepływomierz, listwa zaplonowa i teraz cyrki z opadajacymi zegarami.... bylo podejzenie cim i pompy abs. Okazslo sie ze to wiazka kabli na jakims kanie czy czyms takim. Trzeba bylo je rozdzielić. Padł tez pilot.
Dodane 6 lat temu
Opel Vectra C Sedan