Sadze, iz to naprawde dobry, komfortowy, duzy i niezawodny samochod. Polecam wszystkim
Moc 112KM wystarczajaca do bezpiecznej jazdy po trasie, poza tym cichy i elastyczny
Ogolnie calkiem ok choc wydaje mi sie, ze przelozenia moglyby byc jakos lepiej dobrane. Czasem problemy z wrzuceniem wstecznego (moze to tylko moj egzemplarz)
Prowadzi sie naprawde swietnie, komfort idealny, dobrze tlumi zarowno male jak i duze nierownosci
W kazda strone poza tylem ;) (to kwestia przyzwyczajenia i wyczucia) Ale w sedanie takich rozmiarow to chyba standard
Wszystko wydaje sie byc dokladnie tam, gdzie sie tego spodziewa.
Co prawda nie mam klimatyzacji ale jestem i tak zadowolony. Zima nawet przy -20 juz po ok 1km zaczyna wiac ciepelko. Wiosna/jesienia nie ma problemu z zaparowanymi szybami a same nawiewy w kazda strone sa dosc wydajne.
Nie mam nic do zarzucenia. Z reszta z jakiegos powodu jezdzi tyle 406 jako TAXI...
Do 100km/h nie slychac nic! Cisza absolutna! W przedziale 100-140 km/h zaczyna byc slyszalny szum powietrza ale naprawde delikatny i nie uciazliwy. Dopiero powyzej 160 km/h robi sie glosniej ale tez nie jest najgorzej - rozmawiac da sie bez problemu
Zuzycie u mnie to: do 14 l gazu w zimie w Warszawie w samych korkach; ok 10l gazu poza zima w miescie, trasa od 7 do 9 l w zaleznosci od tempa jazdy
Z drobiazgow to w zasadzie tylko zarowki, czasem cos zatrzeszczy czy skrzypnie ale to sie szybko da wyciszyc
Jak na 10 letni samochod calkiem przyzwoicie, w zasadzie poza eksploatacyjnymi rzeczami nic zlego sie nie dzialo