Oceny Renault Grand Scenic II Grand Scenic Facelifting

użytkowników kupiłoby ponownie

Najnowsze oceny Renault Grand Scenic II Grand Scenic Facelifting

~Staszek
Grand Scenic Facelifting 2.0 dCi 150KM 110kW
Jestem bardzo zadowolony. Niezawodna automatyczna skrzynia i 2,0 diesel od Nissana na łańcuchu. Osiągi wystarczające do dynamicznej jazdy. Bardzo wygodne auto. Miałem porzrzedni model i mogę powiedzieć, że w tym jest jeszcze lepiej. Pięcioosobowa rodzina mieści się bez problemu.
Dodane 3 lata temu
~Marcin
Grand Scenic Facelifting 1.6 16v 110KM 81kW
Auto kupione w salonie,jeszcze ani razu nie zawiodło-świeży styl kokpitu sprawia że po 5ciu latach użytkowania z przyjemnością dla oka wsiada sie do tego samochodu.Raz miałem stłuczkę to z osobistego doświadczenia wszystkim niedowiarkom tych plastików powiem że moje auto wyszło bez szwanku kiedy to chyba golf musiał być poważnie reanimowany-bezpieczeństwo jak najbardziej ok
Dodane 7 lat temu
4,6
~Hubert
Grand Scenic Facelifting 1.5 dCi FAP 110KM 81kW
Auto mimo przebiegu 210 000km jeszcze nigdy mnie nie zawiodło. Zawsze bez problemu odpala i jest gotowe do trasy. Jakość porównywalna z "markami" niemieckimi a tańszy o prawie 10tys zł...więc po co przepłacać? Ps..Ten silnik obecnie montują w INFINITI i MERCEDESIE! o lepszą rekomendację nie trzeba :)
Dodane 9 lat temu
~Taxi od 6 lat
Auto nie do zdarcia,olej co 15 tys i paliwo typowy wolnossak
Dodane 4 lata temu
~Pierwszy właściciel grand scenic 1.6 16 v
Grand Scenic Facelifting 1.6 16v 110KM 81kW
Auto jako rodzinne plus trochę wol roboczy,miałem zmieniać już 3 razy ale koszty tego auta z LPG są tak niskie że boję się zmieniac
Dodane 4 lata temu
4,1
~nightwatch99
Grand Scenic Facelifting 1.5 dCi FAP 110KM 81kW
można tym jeździć ale karta handsfree to jest pomyłka, upierdliwa w użyciu i niebezpieczna bo można zatrzasnąć ją w środku
Dodane 7 lat temu
~marjan
Grand Scenic Facelifting 1.6 dCi eco2 130KM 96kW
Rewelacja, dobrze przyspiesza, malo usterek, mało pali, łańcuszek rozrządu (Silnik)
Dodane 11 miesięcy temu
4,4
~Wiktorrm2
Grand Scenic Facelifting 1.4 TCe 16v 130KM 96kW
Narazie spalanie trochę rozczarowuje w porównaniu do 1,4 TSI w Skodzie różnica jest znacząca ale dam mu jeszcze szanse. Za to elastyczność jak najbardziej na plus. (Silnik)
Dodane 12 lat temu
Renault Grand Scenic II Grand Scenic Facelifting