Oceny Renault Megane II Coupe 1.4 16V 98KM 72kW 2002-2008

Najnowsze oceny Renault Megane II Coupe 1.4 16V 98KM 72kW 2002-2008

4,6
~wiemajer@wp.pl
Coupe 1.4 16V 98KM 72kW
zrobilem dopiero 2.500km i na razie nic nie moge powiedziec ale samochod moim zdaniem ma jedna wade ,przy wychodzeniu z niego nie da sie wysiasc inaczej niz poprzez przesuniecie sie na fotelu poprzez brzeg fotela a to w dluzszym terminie spowoduje uszkodzenie pianki tapicerskiej po lewej stronie kierowcy i prawej pasazera wiem cos na ten temat bo mam zaklad tapicerki meblowo samochodowej , i druga sprawa przy wysiadaniu czesto zachaczam noga o...
~herman@wp.pl
Coupe 1.4 16V 98KM 72kW
Jeździ się tym bardzo fajnie - samemu lub z żoną. Dzieci już się nie mieszczą (zwłaszcza z gratami). Auto ma służyć do jeżdżenia a nie do stania w serwisie (ale o serwisie za chwilę). Po trzeciej lawecie bałem sie wyjechać tym autem dalej niż 50 km od domu. Płacąc 60 tyś spodziewałem się czegoś innego. A teraz o serwisie - sa BEZNADZIEJNI i koszmarnie drodzy. Mój znajomy w Fordzie płacił 550 zł za przegląd a ja 1200-1300. Lekka przesada.
Dodane 19 lat temu
~zbroz22@interia.pl
Coupe 1.4 16V 98KM 72kW
Robi co ma robić , przeładowany elektroniką i to specyficzną ( np. na sensorze deszczu jest specjany smar którego wytarcie powoduje nie działanie sensora. Skład smaru to tajmnica), ale dobrze wyjechany jest OK. Nie wolno się z nim certolić - ma zasuwać.
4,6
~alwesz
Coupe 1.4 16V 98KM 72kW
W sumie moge dać 4 lub 5 ?? Ale niech będzie 5. Samochód jest naprawdę dobry. Ale te hamulce ??!! nie mogłem sie przyzwyczaic przez pierwszy miesiąc. Teraz jest ok. Hamuja na szlag po lekkim wciśnięciu pedału.
3,9
~paza68@interia.pl
Coupe 1.4 16V 98KM 72kW
Skręcając do końca kierownicą w lewo i w prawo dochodzą odgłosy stuknięć, natomiast dodatkowo ruszając tylko kierownicą (parę cyntymetrów) słychać jakieś dudnienia, których też wcześniej nie było. Samochód jest mało używany i zadbany. Ma 16000 km. Muszę się zgłosić do serwisu. Ciekaw jestem jak się zachowa. Ktoś mi mówił, że to może być problem z pompą wspomagania. Gdyby nie to samochód sprawia się dobrze i jestem z niego zadowolony
~Witek
Coupe 1.4 16V 98KM 72kW
auto niby fajne niby ładne niby ok, ale masa niedoróbek, gdyby co nie co w nim pozmieniać i podnieść jakość drobnostek które spują się jak oszalałe, było by ok, a tak tylko przeciętnie.Do tego AS OReno, jakoś słabiutko sobei radzi z tymi usterkami, a na części czeka się po 2 miesiące nawet !!! Wiem jedno Reno już nie kupie nigdy.
4,2
~crc
Coupe 1.4 16V 98KM 72kW
Szczerze to najlepszy wybor na rynku za te cene. Nie wspominam juz o bezpieczenstwie i innych. Ja dostalem jeszcze dobry rabat wiec czego mozna wiecej chciec. Znalazlem jedna wade. Gdy mam typowe meskie polbuty (rozmiar: 43) zauwazam ze pedaly sa zbyt blisko siebie co moze byc czasem niebezpieczne ale wiecej pretensji nie mam. Zeby tak dalej.
Dodane 22 lat temu
1,5
~adam
Coupe 1.4 16V 98KM 72kW
słabe auto , pali sporo a osiagi mierne w dodatku niektóre czesci kosztuja tyle co w mercedesie.
Dodane 14 lat temu
3,6
~jacenty3001@tlen.pl
Coupe 1.4 16V 98KM 72kW
auto prezentuje się dobrze, komfort i przyczepność do drogi dobra ale mogłoby być bardziej dopracowane w szczegółach.
Dodane 19 lat temu
3,2
~małyfazio@wp.pl
Coupe 1.4 16V 98KM 72kW
ogólnie żle 15000km 3 cewki wymiana,55000km łozysko przy kole rozrządu rozwalilo zawory popychacze itd. naprawa ponad 5000zł Jak na auto za tą cenę przebieg to chyba lekki złom.
Renault Megane II Coupe