Oceny Rover Montego – wybierz wersję

Najnowsze oceny Rover Montego

3,9
~dolek1071@xf.pl
Sedan 2.0 i 115KM 85kW
Całokształt czyli srednia 3,90.W zaokrągleniu ocena 4,0.Na trasie nie miałem poważniejszych awarii.Takie sprawy jak wymiana szczotek alternatora czy uderzenie miską w wysoki krawężnik to się może zdarzyć. Miałem trochę wyjazdów do krajów europejskich i tu sie liczył powrót bez awarii.Na moim MG zawsze mogłem polegać.Do stosunku jakość/cena trudno mi się będzie odnieść,każdą z reguły naprawę jestem w stanie sobie sam wykonać.
Dodane 17 lat temu
4,2
~jacekpnowak@netscape.net
Sedan 2.0 i KAT 102KM 75kW
Kupilem toto bez przekonania, ale przywyklem. Teraz dbam i sobie jezdze. wczesniej mialem toyote, potem renault, potem znow toyote, potem forda zawsze ok 10-latki i z kazdym mialem jakies powazne akcje typu rdza na pol bagaznika, brak progu lub 2 tygodnie w warsztacie bo nie ma jakiejs waznej czesci albo mechanik kombinowal jakas przerobke zeby w ogole jezdzilo. Tym przejechalem prawie 40 tys BEZ AWARII. Jak na strucla to bardzo ladnie.
Dodane 21 lat temu
3,7
~fals@autograf.pl
Sedan 2.0 i KAT 102KM 75kW
Ogólnie nieźle.Ekonomiczny( około 5,5l ON na 100 to bardzo dobry wynik) Z częściami różnie ale w necie można znaleźć wszystko.
Dodane 18 lat temu
3,8
~Robert
Sedan 2.0 104KM 76kW
Przez 2 lata przejechałem 70000km. Jak na razie wymieniłem amortyzatory, poza tym (odpukać) tylko drobne usterki, ale na szczęście części można dopasować od innych samochodów
Dodane 20 lat temu
4,1
~indios@o2.pl
Sedan 2.0 i KAT 102KM 75kW
Porażająco przyjemny oldsmobil :). Jednym słowem jeździdełko z gatunku tych, które mają duszę. Wystarczy trochę czułości a odwdzięcza się 100krotnie.
Dodane 21 lat temu
1,9