Lista ocen Seat Cordoba I (237) - Wyciszenie

Na liście zabraknie 327 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Łukasz_22-JASŁO
Kombi 1.6 i 75KM 55kW
WYCISZENIE - oceniam na 4. Jak na auto średniej klasy nie można się dużo spodziewać ale z pewnością wypada lepiej niż np. fiat brava.
Dodane 15 lat temu
~Michał
Sedan 1.6 i 75KM 55kW
Tu trochę pomarudzę. Może to kwestia moich tłumików, ale dosyć głośno przy prędkosci od 90km/h. Największa bolączka dla mnie.
Dodane 16 lat temu
~patataj
Kombi 1.6 i 75KM 55kW
silnik dosyć mocno słychać, rura wydechowa była częściowo wymieniona i lekko ją słychać też, za to dobrze wytłumione zawieszenie
Dodane 17 lat temu
~nnietykalny@wp.pl
Kombi 1.9 TDI 90KM 66kW
Jest to diesel i w dodatku od vw, więc jest trochę głośno, ale dźwięk silnika jest mily wieć nie jest uciążliwy
~michalbak6@interia.pl
Sedan 1.4 i 60KM 44kW
nie jest źle ale mogłoby być lepiej.powyżej 130km/h potrzebne zatyczki do uszu - w przeciwnym wypadku głuchota postępująca:D
~Zdenek
Sedan 1.4 i 60KM 44kW
do 120-130 km/h poprawnie, Powyzej troche halasuje ale to normalne. Ogolnie przy normalnej jedzie jest cicho.
~Łukasz Kuśmierczak
Sedan 1.6 i 75KM 55kW
Nawet po założeniu sportowego tłumika jazda nie jest męcząca. Waucie jest cicho większość basowego pomruku pozostaje na zewnątrz.
~Abdul
Sedan 1.6 i 101KM 74kW
Mogłoby być lepiej, zwłaszcza przy większych prędkościach. Ale tak jak juz pisałem mam dość krótką skrzynię...
~hajduk
Sedan 1.6 i 75KM 55kW
na małych uskokach słychać wyraznie zawieszenie ale jechałem nową oktawią II i było tak samo a ile drosze auto
Dziennik kosztów dla Seat Cordoba I
5,5
8,7
9,4
~Abdul
Sedan 1.6 i 101KM 74kW
Troche tu poingerowałem ale przed grzebaniem tez nie było najgorzej. Cały czas trzeba mieć na uwadze klase samochodu.