Lista ocen Seat Ibiza IV (168)

4,5
~ww
Hatchback 5d 1.4 MPI 85KM 63kW
jak dla mnie, jak za tę cenę, z tym wyglądem i faktem że to ciągle wyjątkowy model na drodze - perfect :)
~Michał
Hatchback 5d 1.4 MPI 85KM 63kW
W stosunku do ceny bardzo przyzwoicie. Ładny z zewnątrz i w środku, dobre wyciszenie, akceptowalne osiągi i ustawny bagażnik.
Dodane 9 lat temu
~Paulo
Hatchback 5d 1.4 MPI 85KM 63kW
Wizualnie piękne, prowadzenie - doskonałe. Uważam, że nie ma obecnie lepszego auta w tej klasie. Nie żałuję wydanych ponad 50 tysięcy złotych!
Dodane 14 lat temu
~dominikdm
Hatchback 5d 1.4 MPI 85KM 63kW
Świetne designerskie auto, które naprawdę sie wyróżnia. Jest za drogie, dodatki koszmarnie drogie nawet nowe polo jest tańsze. Nowoczesny design, miękka deska rozdzielcza. Auto naprawdę może sie podobać. Swietne fabryczne audio. Myśle ze i tak warto
4,2
~pitu
Hatchback 5d 1.4 MPI 85KM 63kW
Autko rewelacyjnie się prowadzi po mieście ale nie ma co liczyć na przyzwoite osiągi po za miastem. Jak chcemy coś docisnąć to autko zaczyna palić 12L. Jak nie natrafisz na korki i jeździsz Eco to możesz zejść w spalaniu do 6,5 ale nie niżej. Ibiza najlepiej się czuje przy jednym lub dwóch osobach. Dobra widoczność, nie ma problemów z parkowaniem. Z przodu sporo miejsca dla kierowcy i pasażera, może trochę za małe schowki. W rodzinie miałem...
Dodane 12 lat temu
4,1
~spokojnaglowa33
Hatchback 5d 1.6 MPI 105KM 77kW
Kiedy kupowaliśmy ibizę był to najmocniejszy benzyniak w ofercie, TSI jeszcze Seat nie wprowadził.To sprawdzona konstrukcja VW z lat 90s - wg dzisiejszych kryteriów ani specjalnie oszczędny, ani cichy, ani mocny. Pocieszam się, że będzie niezawodny i łatwiejszy w odsprzedaży, bo ludzie jednak boją się używanych turbo (1,2 TSI ma tę samą moc). (Silnik)
Dodane 13 lat temu
4,6
~jajk
Hatchback 5d 1.4 MPI 85KM 63kW
jestem naprawde zadowolny z auta, polecam go wszystkim bo warto !
4,2
~Jin999
Hatchback 5d Facelifting 1.2 60KM 44kW
Auto wygląda wyśmienicie, ma charakter. Silnik nie jest najmocniejszy, ale do spokojnej jazdy nadaje się idealnie, przy czym pali bardzo mało
Dodane 11 lat temu
4,6
~Tomasz
Cupra 1.8 TSI 192KM 141kW
Silnik bardzo elastyczny. Cichy kiedy chcę spokoju, warczący przy przyspieszeniach i cieszący ucho kiedy chcę. (Silnik)
Dodane 9 lat temu

Usterki Seat Ibiza IV

Liczba wpisów: 13

Seat Ibiza IV – wystepowanie usterek w zależności od przebiegu

~Witek
Hatchback 5d 1.2 MPI 70KM 51kW
Dwa minusy - trochę zbyt wiele plastików , nawet na obiciach drzwi . Siedzi się nisko ( nie wiem czy to plus czy minus dla większości z Państwa )
Dodane 11 lat temu