fabia to dobre autko segmentu B czyli miejskiego!!!!!!!!!cena nie jest niska ale na tle konkurentów wypada bardzo dobrze!!!!!!!!!jak bede kupował to napewno wezme skode fabie ale juz kombi bo rodzina sie powiększa!!!!!!!!!!!
ilnik bez zastrzezeń ale trzeba go kręcic na wysokie obroty średnio od 2000 do 3500 i zmiana biegu wtedy jedzie i jest ok
majstersztyk!!!!!!!!!w końcu niemieckie!!!!!!!!!brak zastrzezeń!!
dobrze tłumi chociaż z zawieszenia ochodzą skrzypienia przy pokonywaniu progów zwalniających i podobnych przeszkód na drodze!jest bardzo sztywne jak w sportowym aucie ale w końcu to nasze drogi są w opłakanym stanie i nawet auto typu audi czy bmw za 300000zł nie wytrzyma!a kto za to odpowiada? Państwo i rząd!W niemczech człowiek przejechałby nawet 200000 tys km bez zaglądania do zawieszenia!!!! A wracając do skody to zawieszenie dobre!
dobra chociaż do tyłu trzeba sie głową nakręcić!!!!!!!!!
na poziomie aut klasy B!!!!!!!!chociaż zdecydowanie lepsza niż toyota yaris czy punto!!!te autka to dopiero tandety pod względem ergonomi i jakości wnętrza!!!!!
moja skoda pali 5.0 przy prędkości 90-100km jak sie jeżdzi ekonomicznie to da sie przejechać na pełnym zbiorniku 45l ok 700km!!!!!!!!!
nie mam z nią problemu!!!!!!!!!!leje benzynke wymieniam raz do roku olej polecam mobil 1 0W40!!!!!!!!!!i jade jade jade!!!!!!!!trzeba dbać o samochód i regularnie robic przeglądy a nie będzie nic szwankowało to tak jak z zębami regularne kontrole i nie bolą!!!!!!!
nie miałem zadnych!!!!!poza jedną wymianą czujnika swiatła stop!koszt ok 130zł z robocizną!!!!!!!!drobnostka!!!!!!1
- zużycie paliwa dla silnika 1.2 i 64KM 47kW