Lista ocen Skoda Superb I 2.8 193KM 142kW 2001-2008 (26)

4,6
~Jaro
Sedan 2.8 193KM 142kW
Krzynia jest dobra, ale na miejską spokojną jazdę. Brakuje trybu sport. (Skrzynia biegów)
Dodane 7 lat temu
4,4
~Tomasz
Sedan 2.8 193KM 142kW
Bardzo wygodny na razie się nie psuje. Minus nie dzielona kanapa. I uwaga słabe hamulce jak na tą masę auta.
Dodane 8 lat temu
4,5
~KP
Sedan 2.8 193KM 142kW
rewelacja, czasem na skrzyzowaniu zastanawiam się, czyn ie zgasł (Silnik)
Dodane 21 lat temu
~Sebastian
Sedan 2.8 193KM 142kW
Jak ja nie mogę słuchać gości którzy ściemniają jakie to idealne i oszczędne auta mają. Mam superba 2.8 automat z ciekłokrystaliczną instalacją gazowa. Spalanie gazu to 20 litrów z dużym plusem. Jak ktoś non stop gniecie i używa kickdawna to za trzy dyszki nie zrobi nawet setki. Mowa o mieście, w trasie jadąc normalnie 120 pali 13l. ale jak nie ma gdzie łapać oszczędności i sie non stop wyprzedza to liczmy tak 15l. można też tyle uzyskać jadąc... (Łatwość utrzymania (pod względem kosztów) )
Dodane 9 lat temu
4,5
~Bandzior
Sedan 2.8 193KM 142kW
wrażenie psuł automat (Triptronic) redukujący nieoczekiwanie przy większym depnięciu (Silnik)
Dodane 16 lat temu
4,6
~Radeoniź
Sedan 2.8 193KM 142kW
Wyśmienite auto doskonałe zarówno w trasy jak i poruszanie się w mieście, bezpieczne i naprawdę elastyczne polecam dla rodzin z dziećmi i nie tylko
Dodane 11 lat temu
4,8
~Rafał
Sedan 2.8 193KM 142kW
Tyle miejsca że 3 rząd siedzeń jeszcze by się zmieścił ;-) (Przestrzeń dla kierowcy i pasażerów)
Dodane 6 miesięcy temu
4,3
~krystek
Sedan 2.8 193KM 142kW
wydluzony passat!!! jedno co mi sie sie nie podobalo to za wysoki i za mieki-obnizylem o 12cm i teraz wszysko gra!!! tak swoja droga to jakby skoda zmienila swoje logo (bo jest okrutne) to by sie moze lepiej sprzedawala. pozdrowionka.
Dodane 18 lat temu
4,9
~Rowells
Sedan 2.8 193KM 142kW
Ten samochod ma tylko jedna wade siedzenia przednie.Nienadaja sie na dlugie trasy. W porownaniu z Volvo to kompletne dno. No i biorac pod uwage cene samochodu. Mogli by na tym nie oszczedzac.
Dodane 18 lat temu
4,7
~Patryk
Sedan 2.8 193KM 142kW
Super autko! Mega polecam dla osób wygodnych, sporo miejsca. Bezawaryjne auto, które wypracowało swoją renomę.
Dodane 3 lata temu