Lista ocen Skoda Superb I 1.9 TDI PD 131KM 96kW 2001-2008 (122)

3,7
~stasiek wawa
Sedan 1.9 TDI PD 131KM 96kW
biegi wchodza prawie same z lekką pomoca nikłego dotyku (Skrzynia biegów)
Dodane 21 lat temu
4,6
~Kuba
Sedan 1.9 TDI PD 131KM 96kW
Kupilem Superb z duzym przebiegiem 330 tys km. Bralem pod uwage fakt ze moze zaczac sie powoli cos dziac z autem. Odpukac nic sie nie dzieje leje rope i jezdze. Duzy, komfortowy, rodzinny samochod- bardzo ekonomiczny i niezbyt skomplikowany mechanicznie ( mam 1.9tdi 130). Auto ma wieksZosc podzespolow z audi a6 i passata a cena jak za fiata :) dobrze sie zbiera, malo pali i jest tani w utrzymaniu dla mnie jest autem idealnym choc nadwozie nie...
Dodane 12 lat temu
4,7
~RDH
Sedan 1.9 TDI PD 131KM 96kW
Samochód odpowiada mi tak bardzo, że jeżdzę nim chętniej niż BMW.
Dodane 20 lat temu
3,9
~Andi
Sedan 1.9 TDI PD 131KM 96kW
dobrze ale nie super, Następny będzie raczej japoniec ewntulanie Peugeot 407, obowiązkowo w dieslu i chyba kombi bo bardziej praktyczne
Dodane 20 lat temu
4,5
~krzych1234
Sedan 1.9 TDI PD 131KM 96kW
Niezawodny i kultowy silnik Vw , moze troche glosny ale z daleka mozna rozpoznac ze to 1.9 tdi 130 km , przydalo by sie pare koników wiecej co ulatwilo by rusze z miejsca ale ogolnie super (Silnik)
Dodane 15 lat temu
4,3
~irek023
Sedan 1.9 TDI PD 131KM 96kW
Jeżeli ktoś potrzebuje wygodnego pojazdu do podróżowania z rodziną najlepiej na dłuższe podróże to auto dla niego jednocześnie nie trzeba się denerwować jak się chce trochę poszaleć.
Dodane 12 lat temu
4,2
~Zyga
Sedan 1.9 TDI PD 131KM 96kW
Jest dobrze, a raczej było, bo nowa generacja to już inne zawieszenie, inne silniki, inne skrzynie... I niestety, z tego, co słyszę - nie lepsze. Gdyby nie to wygłuszenie, którego nie ma.
Dodane 13 lat temu
4,4
~BRONAS
Sedan 1.9 TDI PD 131KM 96kW
Jeśli szukasz auta przestronnego, rodzinnego, mającego świetną sylwetkę, dynamiczny silnik, palącego wręcz śmieszne ilości paliwa oraz posiadającego świetne osiągi, to Superb jest dla Ciebie, ponieważ spełnia wszystkie kryteria.
Dodane 16 lat temu
4,2
Sedan 1.9 TDI PD 131KM 96kW
polecam gorąco superba na dalekie trasy jest wygodny i niezawodny sam mam dwójkę dzieci i podróżujemy bardzo wygodnie pozatym auto mo 8 poduszek powietrznych w tym kurtyny bardzo mało pali i jest zwinny na drodze(wyprzedzanie)
Dodane 17 lat temu
4,7
~KIEROWCA
Sedan 1.9 TDI PD 131KM 96kW
Auto naprawdę super się prowadzi pisanie typu że to auto bez prestiżu może tak ale tak ma być nie wszyscy chcą rozgłosu a są i tacy którzy go unikają. Zrobiłem tym autem sporo kilometrów jako kierowca. Ale gdybyście wiedzieli kogo woziłem na tylnych siedzeniach to by wam oczy z gałek wyszły. Na początku jak zobaczyłem skodę to nie wierzyłem że mój prezes będzie chciał tym jezdzić no ale tym autem jeździ się super no bo to SUPERB no i nie... (Silnik)
Dodane 17 lat temu