Oceny Subaru Legacy III Sedan – wybierz silnik

Uciążliwe usterki

Najnowsze oceny Subaru Legacy III Sedan

~maciekhryniewicki@gmail.com
Sedan 2.0 125KM 92kW
jestem w irlandii mam b4 twinturbo i jest miazga.280 konikow swoje robi . a trakcja jak w pociagu. tylko zre duzo.ale tutaj to nie problem bo za rownowartosc godziny pracy mam 15 litrow benzyny.ogolnie jak na duzego sedana to idzie jak wsciekly.usterek nie ma
4,5
~Mortifer
Sedan 2.5 156KM 115kW
Ogólna ocena-bardzo dobry. Symetryczny napęd 4x4 to miód na serce kierowcy. Może opisywane przeze mnie mankamenty są efektem wieku (9 lat 170 tys km.) Dopracowanie skrzyni biegów, regulacja kierownicy w pionie i samochód bylby doskonały. Ale i tak będę jeździł tylko produktami Fuji Heavy Industries
4,7
~dstawik@o2.pl
Sedan 2.0 125KM 92kW
To jest najlepszy samochod jaki do tej pory mialem, jezeli potrzebujesz troszeczke pod noga ;) a nie zal ci kasy na paliwo to polecam ...nie jedna m3 czy nawet skyline z 400Km zostawaly w tyle...a auto wyglada jakby dosyc dyskretnie... w przeciwienstwie do imprezy :P
Dodane 18 lat temu
4,5
~killer___
Sedan 2.5 156KM 115kW
Świetny samochód! Jak wsiadłem i się przejechałem od razu wiedziałem, że będzie mój.
Dodane 13 lat temu
~Wielki
Sedan 2.5 156KM 115kW
Subaru, albo nic. Jak kupisz nie zamienisz na nic innego.
Dodane 13 lat temu
4,4
~jureksubaru@o2.pl
Sedan 2.0 125KM 92kW
piękna linia nadwozia z wszystkich stron, drzwi bez ramek ,piękne brzmienie silnika,symetryczne 4*4 i dobra marka.
~Kario
Sedan 2.5 156KM 115kW
Gdyby go lepiej wyciszyc, wrzucic elektryczne regulowane fotele, komputer oraz kontrole trakcji bylby nie do pobicia.
Dodane 18 lat temu
3,9
~Piotr
Sedan 2.5 156KM 115kW
jest to dobre auto, niestety trochę przestarzałe dzięki temu złodzieje omijają go z dleka
Dodane 22 lat temu
3,5
~jskarzynski@poczta.fm
Sedan 2.0 125KM 92kW
bardzo dobry samochód ale zdecydowanie przereklamowany - do 140 000 km bardzo dobry - później wiele denerwujących mniejszych i więksych usterek
Dodane 22 lat temu
2,5