Moja ocena po 10 latach eksploatacji. Samochód daje święty spokój, nawet jedna żaróweczka się nie przepaliła, dosłownie nic. Raz do roku porządny przegląd z serwisem olejowym i spokój. Jak wcześniej wspominałem w jednej z moich opinii samochód idealny i do miasta i w trasę. Bagażnik wystarczający na wakacje. Trasa do Włoch czy Hiszpani też bez problemu (uwaga tylko - słabe wyciszenie więc po dłużej trasie zmęczenie). W mieście łatwo się parkuje (duże lusterka i czujniki parkowania). Wyposażenie premium z napędem 4x4 ma wszystko co potrzeba,
silnik - 120KM daje radę choć jest przydałoby by się nieco więcej, ten nowy 1,4 jest już OK. Nie jest demonem przyspieszenia ale też daje radę. W trybie sport sprawia nawet frajdę z jadny
jest ok
udany kompromis pomiędzy komfortem a prowadzeniem, tylne zawieszenie potrafi nieco hałasować. Na krętych drogach z włączonym trybem sport daje satysfakcję z prowadzenia. Układ jezdny nie zaskoczy nerwową reakcją.
po 10 latach wygląda Ok, trochę miękki lakier
jest ok
wszystko pod ręką, intuicyjne
szybko się nagrzewa, klima daje radę, szyba czołowa mogłaby mniej przepuszczać ciepła, nagrzewa się deska
Cztery osoby na pokładzie dają radę
do 100-110 jest ok potem słabo, to jest największa bolączka samochodu
nic się nie psuje, pali rozsądnie, ceny przeglądów i materiałów eksploatacyjnych też akceptowalne
gdy go kupowałem była to najlepszy cenowo samochód napędem 4x4
nic!