AutoCentrum.pl
Ulubione stacje paliw
Ustawienia konta
Wyloguj
Gorące tematy
Sprawdź VIN przed zakupem!
Ile
oceny Syrena
1,7
~Adam B
Sedan 0.9 40KM 29kW
Jest to jedno z najgorszych aut w historii motoryzacji. Produkowali ją w latach 70 i 80 a konstrukcja sięga lat 30 i 40. Rdzewieje w zastraszającym tempie. Awaryjność jest ogromna. Po 10 minutach człowiek jest zmęczony jazdą. W środku ciągle unosi się smród benzyny i z tego co wiem w każdej syrence tak jest. Teraz to może słuzyć tylko jako zabytek
6 lat temu
3,2
~prodigalson@tlen.pl
Sedan 0.8 27KM 20kW
Mimo wszystko 4. W końcu to też była Syrenka. Chociaż nieco gorsza niż 104. Dużo popsutu "modernizując" auto. Zmiana biegów w podłodze... Ludzie mający takie syreny, przyzwyczaili się że po prostu tak ma być. Potem jak wsiadli do tych z lewarkiem pod kierownicą nie mogli sie nadziwić, jak to dobrze działa (np. mój szwagier, i jego ojciec). Te wszystkie patetnty z Fiata tak samo. Tak na prawdę to z Fiata lepsze były tylko klaksony.
~prodigalson@tlen.pl
Syrena 104
Sedan 0.8 40KM 29kW
Bardzo żal mi że już jej nie mam. Jeździł nią mój ojciec, szwagier, potem ja. Syreny to były na prawdę auta z duszą. Kto je kochał, nie zawiódł się. Nie to co obecne nijakie, nienaprawialne, przeładowane elektroniką urządzenia do przemieszczania się, które z powodu jednego głupiego chipa staną na środku drogi, i zostaje Ci tylko telefon do serwisu.
4,1
~Michal (Syrena Klub Pomorze)
Furgon 0.9 56KM 41kW
Przestronne, wygodne auto. Na polu namiotowym nie trzeba namiotu, z tylu spia dwie osoby (bez scisku). Mozna przewiezc kilka pralek naraz (sprawdzone), przy przeprowadzce wysnione - bardzo czesto sie przydaje. No i ten klimat :)
~Franki
Sedan 0.8 27KM 20kW
Trzeba pamiętać przede wszystkim że jest to samochód który ma swoje lata i swoją historię... za umiejętne użytkowanie i poświęcenie czasu potrafi się odwdzięczyć... Wiadomo, punkty smarowania co określony przebieg, z resztą zawsze można sobie zrobić smarowanie scentralizowane... wiem wiem... oryginał... ale jakie to uproszczenie... poza tym... jazda po mieście i nie tylko to duża przyjemność :) szczególnie jak się ludzie oglądają :)
~Andrew
Furgon 0.8 40KM 29kW
naprawde klimatyczne autko :)) zwraca na siebie uwage... glosne toporne, ale o to przeciez chodzi :)... chcesz miec wygodne auto kup Mercedesa S klase, chcesz miec autko z charrakterem ktore przysporzy ci troche problemow i radosci... kup syrenke :)
21 lat temu
~pinio
Syrena 103
Sedan 0.9 40KM 29kW
w tamtej epoce - dobrze. znacznie lepiej niz w przypadku syreny 105 z Bielska, ktora mialem pozniej i ktorej jakosc byla fatalna...
15 lat temu
3,2
~juptas@vp.pl
Sedan 0.8 27KM 20kW
Syreną byłem w Grecji i Turcji, przejechałem też przez cały Kaukaz aż do granicy ormiańsko-tureckiej. To był, przy odpowiedniej dbałości, kochany samochód ! Zawsze wspominam go z łezką w oku !!!
18 lat temu
3,9
~salat@toya.net.pl
Syrena 104
Sedan 0.8 40KM 29kW
Wspaniały owoc Polskiej myśli technicznej prosta duża wygodna szkoda tylko ze nie wyszły modele 120 i sport ale cóż no i jaki filizof wykombinował zeby + na mase puszczać przecie to musi rdzewieć
19 lat temu
3,6
~P@wel
Furgon 0.9 56KM 41kW
Autko przyjemne, jak na przykład rodzice wyrzucą z domu to można w niej mieszkać ;-).... a nawet gości zapraszać.. Samochód = knajpa;)
3,6 (108 ocen)
Wybierz model