Lista ocen Toyota Avensis I (112)

4,2
~darmen
Kombi 2.0 D-4D 110KM 81kW
auto kupiłem z Niemiec z przebiegiem 225tyś kilometrów ważny plus auto w 100% bezwypadkowe obecnie mam 315 tyś kilometrów przebiegu auto kupiłem w bogatej wersji bylem nim 5 razy w Fillandi 1750km w jedna stronę nigdy mnie nie zawiódł auto to przysłowiowy kat na polskie drogi zawieszenie super hulam 3 razy w tygodniu po Wrocławiu do dziś nic nie puka ani nie trzeszczy silnik bardzo dobry jak na diesel dynamiczny niema potrzeby częstego...
3,3
~niefan Toyoty
Hatchback 2.0 D-4D 110KM 81kW
miekki, przyjemny, nie do szaleństw, w codziennej jeździe bardzo miło (Układ jezdny)
Dodane 15 lat temu
4,5
~Pet
Sedan 2.0 D-4D 110KM 81kW
Wiciszenie auta doskonałe, jeżdziłem troche VW passatem kombi 131KM diesel, i tutaj jest niebo a ziemia; Jak na diesla to praktycznie go nie słychać. (Wyciszenie)
Dodane 10 lat temu
~Łukasz
Kombi 2.0 D-4D 110KM 81kW
Auto godne polecenia , dużo jeżdzę i zawszę mnie dowozi na miejsce , pomimo sporego przebiegu.
Dodane 9 lat temu
4,4
~darek dzidzi
Kombi 2.0 D-4D 110KM 81kW
czasem na zimno wsteczny wchodzi za drugim lub trzecim razem, ale w hondzie zony 2,0 v-tec jest to samo. (Skrzynia biegów)
~Paweł
Sedan 2.0 D-4D 110KM 81kW
wszytko gra wtym autku jak powinno, może gdyby nie to że środek trochę plastikowy, a uszczelki od szyb tandetne to można by je okrzyknąc autem doskonałym
Dodane 19 lat temu
4,4
~Marcin
Kombi 2.0 D-4D 110KM 81kW
Bardzo dobry silnik totalnie bezawaryjny, 4 lata i nic tylko lać paliwo. Żeby nie słaba dwumasa i karoseria to auta bezawaryjnego za takie pieniądze się nie kupi, a miałem 2 audi które więcej u mechanika stały niż pod domem więc mogę śmiało polecić. Wiem jedno nigdy więcej niemca tylko japończyk.
Dodane 5 lat temu
4,1
~Igor
Sedan 2.0 D-4D 110KM 81kW
przy włączonej klimatyzacji traci na elastyczności dość znacznie (Silnik)
4,5
~majagoda@gazeta.pl
Sedan 2.0 D-4D 110KM 81kW
Jest to model po liftingu. Mam ja od 7 miesięcy - jest ok.
Dodane 20 lat temu
~tparus@macsimum.com.pl
Kombi 2.0 D-4D 110KM 81kW
klimatyzacja niby A/C ale trzeba co jakiś czas kontrolować i poprawiać (Wentylacja i ogrzewanie)
Dodane 17 lat temu