Lista ocen Toyota Yaris II Hatchback 5d (204) - Całokształt

Na liście zabraknie 125 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~PMPMP
Hatchback 5d 1.3 i VVT-i 86KM 63kW
Po wejściu do tego samochodu wszystko wydaje się być tandetne. Oparcia tylnych foteli wyglądają jakby były zrobione z cienkiej tektury. Na przedniej konsoli przed kierowcą jest tylko kawał pustego plastiku. Szyny przednich siedzień, jakieś śrubki - to wszystko jest na wierzchu. Ogólnie kiepskie plastiki. Osoba o wzroście 1,9m nie siądzie wygodnie z tyłu. Silnik dosyć mułowaty jak na tą moc i do tego głośny. Ciekawy zewnętrzny wygląd
Dodane 14 lat temu
~ford
Hatchback 5d 1.33 Dual VVT-i 101KM 74kW
Jest to idealny samochod do miasta (a takiego wlasnie szukalismy) szczegolnie z tym silnikiem. Wybierałem pomiedzy fiesta (zbyt droga i duze spalanie), nowym polo (ładny srodek, ale z zew bez polotu), suzuki swift(maly bagażnik), hondą jazz (przesadzili z ceną i zero rabatu), hyundai i20 (bardzo fajny samochodzik w najwyżej wersji style), ale że to mial byc samochod dla zony wiec ona miala decydujący głos,a po jazdach probnych żona wybrala...
Dodane 16 lat temu
~z.gede@wp.pl
Hatchback 5d 1.4 D-4D 90KM 66kW
Jak na model Prestige jestem zawiedziony.Brak podświetlenia regulacji radia w kierownicy i przycisków regulacji lusterek.Prawie niewidoczna regulacja korektora świateł mijania.Dodatkowy schowek w bagażniku super,tylko jak go utrzymać po podniesieniu chcąc wyjąć cokolwiek . Kiepskiej jakości plastiki i równie kiepsko spasowane.Do wymiany którejkolwiek żarówki potrzeba cyrkowych umiejętności i pomocy medycznej/skaleczenia mniejsze lub większe...
~adj0@poczta.onet.pl
Hatchback 5d 1.4 D-4D 90KM 66kW
Proszę pamiętajcie że opis danych znamionowych samochodu w publikatorach to tylko info. Nie ma mocy obowiązującej zgodnie z kodeksem cywilnym - zatem nie można w oparciu o te danech dochodzić roszczeń. Dowiedziałem się o tym dopiero na podstawie oficjalnego pisma od producenta. To oszustwo i koszmar dla klienta Już w gwarancji polskiej jest napisane że wymiany samochodu nie ma - więc bardzo dokładnie sprawdzajcie wszystko przy odbiorze nowego...
~toto
Hatchback 5d 1.3 i VVT-i 86KM 63kW
Posiadam Yariskę od nowości. Bardzo ją lubię, nigdy mnie nie zawiodła. Auto niesamowicie bezawaryjne, ma swoje drobne wady, ale jest bardzo praktyczne i przyjemne w codziennym użytkowaniu. Super auto do jazdy po mieście i po okolicy (do tego w końcu zostało zaprojektowane), na autostradzie gorzej. Ma swój klimat. Teraz jeździ nią żona, a ja nowym większym VW Jetta z dsg, ale często pożyczam Toyotę, by nią pojeździć.
Dodane 10 lat temu
~Robert - 42 lata
Hatchback 5d 1.3 i VVT-i 86KM 63kW
W zasadzie nie mam wiele do zarzucenia temu autu. Silnik - słaby i hałaśliwy, ale mało pali. Układ kierowniczy zbyt \"dosłowny\", ale w mieście przy niższych prędkościach jest poprawnie, choć żona bardzo na niego narzeka. Jest to małe auto i nie można wymagać cudów - wszystkich się nie zadowoli. Unikajcie skrzyni 6-cio biegowej - źle dobrane przełożenia, pali więcej niż 5-cio biegowa, a na 6 już nie przyśpiesza.
Dodane 14 lat temu
~michał m.
Hatchback 5d 1.4 D-4D 90KM 66kW
Nie jestem zadowolony a taki był zachwalany, duży plus za silnik jest dynamiczny, skrzynia jak dla mnie chodzi plastikowo, serwis toyoty to jakaś porażka (nie mamy na składzie czekamy..... )wnętrze wykonane dobrze ale jakość materiałów nie zachwyca, paskudny plastik, nie polecam tego autka, drobne usterki potrafią doprowadzić człowieka do niezłych nerwów. Odnosze wrazenie, że toyota leci na ilość a zapomina o jakości!
Dodane 15 lat temu
~Rufus
Hatchback 5d 1.3 i VVT-i 86KM 63kW
jak na samochod tej klasy i wielkosci, to uwazam, ze jest super. pierwotnie jezdzilem wlasnie yarisem, ale 1.0, pozniej kolejno, skoda felicia, peugeot 206, fiat punto II, opel corsa B, chevrolet aveo i teraz przy wyborze kolejnego auta postawilem znowu na yarisa, tyle ze silnik wybralem 1,3 i dodalem klime. ze wszytskich wymienionych aut jeszcze 206 ma szanse konkurowac, pozostale sa duuuuuzo gorsze. Yarisa goraco polecam.
~Andrzej P. andrezj.p43@neostrada.pl
Hatchback 5d 1.4 D-4D 90KM 66kW
po roku eksploatacji jestem zadowolony, świetnie zagospodarowana przestrzeń, mozliwośc powiększenia bagażnika do sporych rozmiarów, także poprzez jego pogłębienie (klapa od easy flat), na dłuższej trasie bardzo przydatne uchwyty na napoje (puszka, butelka) z boku przedniej konsoli. Zapas mocy duży i praktycznie jazda w 4 osoby nie różni się od jazdy we dwoje. Półautomat bardzo wygodny, choć trzeba się przyzwyczaić
Dodane 18 lat temu
~tomwert@wp.pl
Hatchback 5d 1.3 i VVT-i 86KM 63kW
Przez pierwszy 1000 km auto"docierane" książkowo. Praktycznie w porownaniu do kolegi, ktory tego nie robił, spalanie w moim na zadowalającym poziomie. Ponadto auto jest bardziej zrywne i ma lepsze osiagi niz te z książki. I prawdę napisawszy liczyłem, ze jednak koszty spalania bedą niższe...Ale, k´woli sprawiedliwości. Uzytkuje głównie w mieście, więc tak do końca nie powinienem narzekać.
Dodane 16 lat temu
Toyota Yaris II Hatchback 5d