Lista ocen Volkswagen Caravelle T4 Transporter 2.5 TDI 102KM 75kW 1996-2003 (93)

2,8
~maja
Transporter 2.5 TDI 102KM 75kW
posiadam auto około roku po 6 miesiacach po zakupie musiałem robic kapitalny remont silnika blok do wymiany olej dostał sie do układu chłodzenia prawdopodobnie magistrala (Silnik)
Dodane 16 lat temu
3,5
~wojtek
Transporter 2.5 TDI 102KM 75kW
to nie jest auto do pracy,może jako multivan na wyjazdy z rodzinom.Volkswagen nie dziękuje.nie za te pieniądze.
Dodane 21 lat temu
4,3
~damianbus@interia.pl
Transporter 2.5 TDI 102KM 75kW
mam napęd syncro auto jak przyklejone do drogi i wspaniale znosi polskie drogi. pierwsza naprawa przy 350000 (Układ jezdny)
Dodane 18 lat temu
~Łukasz Gałka
Transporter 2.5 TDI 102KM 75kW
Auto wszechstronne dla rodziny ,do pracy jak również idealne do ciągnięcia przyczepy. Użyte materiały wnętrza są trwałe.nawet po 25 latach.spalanie śmieszne jeśli mądrze się to auto eksploatuje. Moja wersja jest ocynkowana więc na temat rdzy nie mogę narzekać. Dla mnie najmądrzejszy osiołek do wszystkiego z niskim spalaniem.
Dodane 4 lata temu
~mariusz z raszkowa
Transporter 2.5 TDI 102KM 75kW
nie spodkałem się żeby jakiś dostawczak tak grzał zimą 5 min i jest gorąco rewelacja (Wentylacja i ogrzewanie)
Dodane 18 lat temu
3,9
~SLAWEK
Transporter 2.5 TDI 102KM 75kW
SILNIK MA TAKIEGO KOPA ZE NIEKTORZY W OSOBOWKACH SA ZSZOKOWIANI JAK ICH WYPRZEDZA TRANSPORTER (Silnik)
Dodane 20 lat temu
4,2
~yacyac
Transporter 2.5 TDI 102KM 75kW
Jeżeli są tylko szyby z przodu (furgon) można mieć problemy z włączaniem się do ruchu, teraz mam też szyby w drugim rzędzie i jest OK. Do przodu świetna, do tyłu - tylko lusterka - też dobrze !! (Widoczność)
Dodane 22 lat temu
2,9
~Cezar13@hoga.pl
Transporter 2.5 TDI 102KM 75kW
bardzo dobra tylko dzwignia jest żle ustawiona powinna buc tak jak w vito :( (Skrzynia biegów)
Dodane 23 lat temu
3,9
~fan
Transporter 2.5 TDI 102KM 75kW
czasami żyje własnym życiem ale zawsze do celu i absolutnie zawsze do celu i żadnej naprawy (Skrzynia biegów)
Dodane 12 lat temu
4,5
~brzoza
Transporter 2.5 TDI 102KM 75kW
skrzynia dosyc w porzadku choc na poacztku byly prblemy z 5 biegiem ale syzbko ten problem usunieto w serwisie (Skrzynia biegów)
Dodane 21 lat temu
Volkswagen Caravelle T4 Transporter