Lista ocen Volkswagen Caravelle T5 (164)

3,9
~libertyn_24@wp.pl
T5 Transporter 1.9 TDI 102KM 75kW
Super hamulce,prowadzenie,zwrotnosc,ekonomia,do wad zaliczylbym bardzo twarde zawieszenie,ale za to mamy charakterystyke niemal sportowego auta;-)
Dodane 14 lat temu
1,2
~Marek
T5 Caravelle Minivan 2.5 TDI 130KM 96kW
Silnik kłopotliwy, przebieg nieduży a już pojawiły się usterki. Może inni mieli więcej szczęścia kupując to auto... Wtryski - regeneracja 800 zł/szt, czujnik położenia wału, 2 razy padło koło dwumasowe 2x 5000 zł z robocizną. Samochód już kilka razy podróżował na lawecie - taki to T5. T4 były o niebo lepsze. Miałem Berlingo, które do 270tys przebiegu nie miało żadnej usterki a mój Vw ma dopiero 240tys. Jestem załamany tym samochodem. (Silnik)
Dodane 13 lat temu
4,9
~mati
T5 Transporter 2.5 TDI 131KM 96kW
auto świetnie przyspiesza. A kiedy trzeba bardzo szybko ruszyc od razu wrzucam dwójke i wiekszosc osobowek zostaje z tylu (Silnik)
Dodane 19 lat temu
4,3
~ac
T5 Transporter 2.0 115KM 85kW
Miałem vw t5 1.9 tdi teraz mam t5 2.0 benzynz gaz przywiozłem go ze Skandynawii i uważam że jeśli kupi się zadbany egzemplarz nie będzie kłopotów więcej problemów sprawiał 1.9 tdi na pompowtryskach regeneracja pompek i turbiny póżniej wymiana głowicy tulejowanie gniazd pod pompki w 2.0 czuły jest układ zapłonowy ja wymieniam kable i swiece na sekwencji co 30tys km i jest ok. z poważniejszych napraw to słyszałem o przepustnicy powietrza choć na...
Dodane 6 lat temu
4,9
~T5 kierowca przedsiębiorca.
Transporter Furgon Facelifting długi rozstaw osi 2.0 TDI 140KM 103kW
Kupiłem T5 2012 r z Niemiec z przebiegiem 180 tys. Jeżdzę już 12m cy .
Dodane 5 lat temu
2,7
~macko
T5 Transporter 2.5 TDI 131KM 96kW
Silnik niby ok, ale sa z nim problemy , przy 80tys padlo turbo, rozsypal sie wirnik, koszt naprawy 5000 dzis ma 104tys i turbo znowu leje olejem przy 90 tys poszla pompa wody przy 100tys polecialo wspomaganie leje spod pompy i przecieka chlodniczka parametry jezdne ok przyspieszenie bardzo dobre, swietnie holuje przyczepe, bardzo mocny sprzet (Silnik)
Dodane 18 lat temu
1,9
~Michał
T5 Transporter 1.9 TDI 105KM 77kW
Z wyglądu ładny, w środku może się podobać jednak niemcy jadą na renomie. Są przereklamowani, blacha bardzo słaba ( rdza ). Kupie pieniędzy. 3 moich znajomych jeździ T5 i każdy ma te same usterki, bądz podobne.
Dodane 19 lat temu
4,7
~marius0204
T5 Transporter 1.9 TDI 105KM 77kW
DOSKONAŁY towarzysz podróży jak i przewoźnik rzeczy. za te pieniądze idealnie się sprawdził zarówno do przewozu nawet 9 osób oraz po wyjeciu siedzeń towaru. auto które jest niezawodne i w wersji osobowej prezentuje się bardzo ładnie. ja miałem wersje long w czerwonym kolorze i przyciemnianymi szybami na 9 osób. POLECAM - do tej pory moje najlepsze auto
Dodane 9 lat temu
4,3
~Darek
Multivan Facelifting krótki rozstaw osi 2.0 TDI 140KM 103kW
Auto ok , wersja po lifcie 2011 rok , środek dobrze wykończony , system foteli obracanych i przesuwanych rewelacja . Wygodny fotel kierowcy , materiał na fotelach jak nowy . Auto kupione od 1 właściciela w Niemczech który szanował i dbał . Auto wyszło więcej niż cena giełdowa ale wartało . Zawsze chciałem multivana , jeździłem Trafikiem i Vivaro ale to inna bajka . System foteli rewelacja !! Policam silnik 140 KM i manual , T6 150 KM !!
Dodane 6 miesięcy temu
Dziennik kosztów dla Volkswagen Caravelle T5
10,5
4,2
~Krzysztof
Multivan Facelifting długi rozstaw osi 2.0 TDI 140KM 103kW
Przestronne, wakacyjne auto. Niskie obroty, to i niskie spalanie na trasie.
Dodane 6 lat temu