: jeszcze jeździ - korba nie wyskoczyła bokiem po weekendowych przejażdżkach
: szyby co chwilę sie nie otwierają, albo otwierają i nie mogą się zamknąć silnik szarpie jak tarpan na polu - ale to normalne
Auto kupiłem przymusowo, bo musiałem mieć czym dojeżdżać do pracy ( całe szczęście niedaleko, bo ekonomia tego bolidu zrobiłaby mi spore braki w miesięcznym budżecie ) i nie rozumiem ludzi wydających w 2026 10-20 tysięcy za ten cud antyinżynierii .Rdzewieje w oczach gorzej niż Opel, silnik chodzi jakby sie mial zaraz rozlecieć ( musiałem sprawdzać na youtube i u mechanika czy to normalne - podobno w normie ) i pali przefenomenalne ilości paliwa przy tym zapewniając doznania niczym jazda dorożką... koszmar i tragedia... Z plusów to tani koszt zakupu i możliwość braku wnikania w ten cud niemieckiej inżynierii...
jeżeli ktokolwiek wyraża się pozytywnie o tym czymś jest albo opóźniony w rozwoju albo chory psychicznie - lekki golf v w ogole nie jedzie dopóki nie kręcisz go pod odcine słuchając w międzyczasie niesamowitej kakofonii tego cudu, przy tym paląc ilości paliwa pasujące bardziej do V6... jazda autostrada tym śmieciem pow. 120kmh to istny obraz nędzy i rozpaczy, gdyby nie dobre głośniki możnaby wylądować w Choroszczy
Biegi działają. Całe szczęście nie wypadają, chwalmy Pana.
Dwie gwiazdki za umożliwianie choć odrobiny frajdy w górskich winklach, gdzie da się odczuć iż prowadzi się jak gokart. Poza tym częste luzy i uczucie, jakby jeździło sie traktorem, zero finezji.
Rdzewieje szybciej niż można zakładać. WSZĘDZIE. Istny koszmar
Szyby są i coś przez nie widać, to juz osiągnięcie
Samochód w środku prosty jak konstrukcja cepa, nie ma sie do czego przyczepić
Działa! Jakimś cudem
Jest, ludzie sie mieszczą, osiągnięcie
Okropne to jest w tym samochodzie z tym silnikiem xD Słychać cały czas rzężenie tego smoka z Wolfsburga
PALI PRZENIESAMOWITE ILOŚCI PALIWA NIEWYOBRAŻALNE DLA PRZECIĘTNEGO ŚMIERTELNIKA oferując przy tym ZEROWĄ moc. Jak czytam opinie ludzi, ktorzy dojeżdżają takim czymś 100km do pracy to jestem pełen podziwu dla głupoty, jaki panuje wśród moich rodaków, klasa.
Jest wart 1500-2000pln, jeżeli kupiłeś to auto za więcej niż te pieniądze, to się lepiej zbadaj, bo coś może Ci nie stykać między uszami
Elektryka co chwile płata figle, mimo praktycznie zerowego wyposażenia. Psuje sie i samo naprawia, trzeba ten cud techniki zrozumieć...
dramatyczny jest ten pojazd, od czujników poprzez panewki - KOSZMAR
- zużycie paliwa dla silnika 1.6 i 102KM 75kW