Oceny Volkswagen Passat B4 Kombi 1.9 TDI 75KM 55kW 1993-1997

Uciążliwe usterki

Najnowsze oceny Volkswagen Passat B4 Kombi 1.9 TDI 75KM 55kW 1993-1997

~das ałto
Kombi 1.9 TDI 75KM 55kW
Nie polecam. Chyba że jesteście masochistami. Samochód okropnie przestarzały nawet jak na swój rocznik. Wykończenie jak w więzieniu,niektóre elementy deski rozdzielczej można rozmontować przy pomocy samych dłoni. Moim zdaniem dziś można go wykorzystać jedynie jako samochód dostawczy, bo każda przejażdżka jest okropnie męcząca co wyjaśnię później.
Dodane 10 lat temu
4,6
~wroblas
Kombi 1.9 TDI 75KM 55kW
Dobre niezawodne auto rodzinne. Ogromny bagażnik i ilość miejsca dla pasażerów jest jednym z większych atutów.Mimo niewielkiej mocy w stosunku do ciężaru auta jest on niezawodny. Zrobiliśmy nim trasę do Grecji i spowrotem z postojami tylko i wyłącznie na tankowanie i rozprostowanie nóg ;) Super auto dla rodziny za niewielkie pieniądze.Pozdrawiam
Dodane 13 lat temu
~bolo213
Kombi 1.9 TDI 75KM 55kW
trafiając zadbany i bezwypadkowy egzęplaż (naj lepiej sprowadzony, choć nie będzie on tani)będziemy się cieszyć długą i bezproblemową eksplatacją,polecam
Dodane 16 lat temu
4,8
~igi
Kombi 1.9 TDI 75KM 55kW
mułowaty ale czego się spodziewać po 75km ,przede wszystkim niezawodny i to się liczy (Silnik)
Dodane 14 lat temu
4,7
~ila1261@wp.pl
Kombi 1.9 TDI 75KM 55kW
lubie jazde na niskich obrotach( do 2000)i odglos diesla (Silnik)
Dodane 16 lat temu
3,9
~ja.............
Kombi 1.9 TDI 75KM 55kW
, szyba elektryczna przestala dzialac , lozysko w kole (Bezawaryjność (drobiazgi))
Dodane 17 lat temu

Volkswagen Passat B4 – wystepowanie usterek w zależności od przebiegu