Lista ocen Volkswagen Polo II (288)

~Bartosz
Hatchback 1.0 KAT 45KM 33kW
dobre auto dla niedoświadczonego, młodego kierowcy ze zbyt ciężką nogą - trudno o wypadek przy tak małych prędkościach jakie można z niego wycisnąć i dobrze trzyma się drogi, jak na takie małe i wąskie koła
4,2
~Foxio
Hatchback 1.4 D 48KM 35kW
dobra zwłaszcza jak się rozgrzeje. U mnie są słabe poduszki więc na zimnym trochę trzęsie (Silnik)
~MARCIN z POLSKI
Hatchback 1.3 KAT 75KM 55kW
Jak za ta cene naprawde super konkurencja takze wysiada nic tylko sie cieszyc:)
4,5
~dream28
Hatchback 1.0 45KM 33kW
jak cie nie stać na auto to sobie polo kup z tym silniczkiem... wole to niż tramwaj z żulami:P
~yaro
Hatchback Facelifting 1.0 45KM 33kW
Posiadałem ten samochód przez 3 lata . Kupiłem przy stanie licznika 110 tyś przejechałem 28 tyś Silnik nie zawiódł anai razu . Nie brał oleju . Brak wycieków (Silnik)
Dodane 17 lat temu
3,9
~bj86
Hatchback 1.0 KAT 45KM 33kW
Niezbyt urodziwy, ale ekonomiczny, funkcjonalny i po prostu sympatyczny
Dodane 20 lat temu
3,1
~Andrzej
Hatchback 1.4 D 48KM 35kW
więcej Polo nie kupię bo się zraziłem Miałem przedtem Golfa II i też się psuł. Skąd ten mit o bezawaryjności aut niemieckich? a do tego jeszcze są to auta dosyć brzydkie poza audi i nowym passatem
4,7
~jarosz
Hatchback 1.4 D 48KM 35kW
silniczek w super stanie, zero wycieków, pożerania olej, świetnie pali w zimie (Silnik)
Dodane 20 lat temu
4,3
~McSlavko@robi.to
Hatchback 1.0 KAT 45KM 33kW
mam ten samochod 2 lata, zadnych napraw, oprocz oczywiscie hamulcy i zawieszenia (koncowki drazkow) przejechalem nim 60 tys. spisuje sie znakomicie i nie zamierzam sie go pozbywac...narazie
Dodane 22 lat temu
~Bercik
Hatchback 1.3 KAT 55KM 40kW
Auto przy zmianie biegow na min 3/4 tys obr pali srednio od 8.2/10l lpg zalezy jak sie ustawi (zwykla instalacja) felgi 7j co tez ma znaczenie do spalania mysle ze litr wiecej dochodzi ale tak auto zrywne jak na 55km. Spalanie benzyny przy oszczednej jezdzie w okresie zimowym na zimowych wazszych kolach to lekko ponad 7l na szerokich ponad ok 8.5l wiosna wpadlo lpg wiec oszczedna jazda sie skonczyla i spalanie takie jak wyzej opisane.... (Łatwość utrzymania (pod względem kosztów) )
Dodane 8 lat temu