AutoCentrum.pl
Ulubione stacje paliw
Ustawienia konta
Wyloguj
Gorące tematy
Sprawdź VIN przed zakupem!
Ile
III
Hatchback
Lista ocen
Volkswagen Polo III Hatchback
(326) - Przestrzeń dla kierowcy i pasażerów
Na liście zabraknie
310
opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
filtry
Wybierz
wyniki
~karik712
Hatchback 1.6 i 75KM 55kW
Kierowca jak i pasażer z przodu mają nadzwyczaj dużo miejsca jak na tą klasę. Sam byłem tym bardzo zaskoczony gdy poraz pierwszy wsiadłem do tego auta. Pełna regulacja siedzeń jak i jedno płaszczyznowa regulacja kierownicy pozwala na zajęcie dobrej pozycji za kierownicą. Niestety pasażerowie z tyłu mają o wiele mniej miejsca. Tylko dwójka drzwi utrudnia wsiadanie a miejsca nad głową dla osób bardziej rosłych nie pozostaje za wiele. Podróż w...
~maykell
Hatchback 1.0 50KM 37kW
Jestem osobą wysoką (1,93 m) i przy odpowiedniej regulacji wysokości kierownicy i odległości fotela jeździ mi się bardzo dobrze, problem jest gdy ktoś musi siedzieć na siedzeniu za mną, ale na krótki dystans też daje radę. Natomaist gdy siedziałem z tyłu to już opierałem głowę o dach:) Jeszcze dodam, że nie jest wygodnie jeżdzić w butach o szerokiej podeszwie, bo odległość między pedałami jest mała i w konsekwencji ociera się butem o buta.
~kakusia9431
Hatchback 1.0 50KM 37kW
Dla kierowcy i pasażera jest super, zwłaszcza jak się troszkę siedzenia po odsuwa to tyłu. na prawdę super. jeśli chodzi o tył to już gorzej. Jeśli siedzenia z przodu był ustawione normanie a nie "leżące" dało sie jechać. Siedzenia z tyłu są mega wygodne. Ja się nie raz wybierałam Polo na dłuższe wycieczki z piątka przyjaciół od 170-190 cm i wszyscy się pomieścili. w bagażniku można też zawsze kogoś upchać xdd
11 lat temu
~SPSebastian
Hatchback 1.4 i 75KM 55kW
nie wiem jak tam pasażerowie i raczej mnie to nie obchodzi ale moim zdaniem miejsca jest dużo jak na takie małe autko. siedziałem tak dla jaj kilka razy z tyłu i było tam dość wygodnie, a jak otworzyć dach to można rozprostować kości jadąc na stojąco :D niestety regulacja foteli tylko w tył i przód, a chciało by się do góry... miejsca na nogi kierowcy tak akurat, nie to co w Astrze II gdzie ciągle się ociera kolanem o plastiki
13 lat temu
~ChavezDing
Hatchback 1.4 i 75KM 55kW
Jak na tą klasę to ok. Z przodu kierowca może wygodnie usiąść. Jednak jest trochę wąsko i czasami wysoki pasażer smyra lewą nogą po gałce zmiany biegów. Jeżeli jest to ładna pasażerka to naturalnie w niczym to nie przeszkadza... :) No, poza dekoncentracją kierowcy :) Z tyłu rzadko kiedy miałem okazję podróżować. Jednak jeśli z przodu nie zasiadają koszykarze, to na kanapie da radę jechać w całkiem przyzwoitych warunkach.
~igo30@orange.pl
Hatchback 1.9 SDI 64KM 47kW
No jak dla mnie troche przymały ale to autko przecież dla żony ja w astrze miałem trochę więcej swobody no i fotele troche bardziej wygodne ale to jest mniejsze autko , jeżeli chodzi o miejsce to błędem jest nie odjeżdzający fotel jedynie pochylane oparcie sprawia troche trudu dla wsiadających / wysiadających ale ogólnie to takie chciałem autko i cóż zawsze mogłem jeszcze wybrać cinqueczento/seicento he he
19 lat temu
~wapniak
Hatchback 1.9 SDI 64KM 47kW
Z przodu wystarczająco dużo miejsca, z tyłu znacznie gorzej.Kanapa tylna jest chyba za bardzo nachylona do tyłu, starszą osobę trzeba z siedzenia po prostu wyciągać, jest to kłopotliwe zwłaszcza przy wersji trzydrzwiowej jaką posiadam. Oparcie przedniego fotela tylko się uchyla, Japończycy rozwiązali to znacznie lepiej, tam cały fotel przesuwa się do przodu.
~Kamil
Hatchback 1.4 i 60KM 44kW
Z przodu-bardzo dobrze.. fotele w miare wygodne, duzo regulacji, choc na dlugiej trasie np 7 godz kierowania (z postajami oczywiscie) jest uciazliwe... z tylu malo miejsca.. tymbadziej ze ja lubie miec pozycje \"leząca\" za kierownica.. ale! taki maly samochod wkoncu.. choc przy normalnym ustawieniu foteli -nie lezac- wygodnie podruzuje 5 srednich osob.. sprawdzone :p
16 lat temu
~2k2@poczta.fm
Hatchback 1.3 55KM 40kW
nawet spory kierowca znajdzie całkiem sporo miejsca za kółkiem, ogólnie przód polókwki jest spory, a z tyłu jak na tę klasę przystało przy maksymalnym wykożystaniu miejsca z przodu praktycznie nie ma miejsca z tyłu, ale dla przeciętnego Kowalskiego mającego mniej niż 180cm wzrostu wystarczy miejsca dla 4 osób i to w całkiem przyzwoitych warunkach podróżowania.
21 lat temu
Zobacz
dzienniki
~herf@wp.pl
Hatchback 1.4 i 60KM 44kW
Z przodu bardzo dużo miejsca. Z tyłu już gorzej, ale w aucie tej wielkości trudno spodziewać sie więcej. Osoby do 180 cm się zmieszczą. Bagażnik przyzwoity i funkcjonalny.Wykończenie wnętrza, choć mało ekscytujące stytlistycnie, jest estetyczne i sprawia wrażenie solidności. Regulacja fotela kierowcy i dzielona tylna kanapa są bardzo przydatne (były w standardzie)
22 lat temu
Poprzednia