Ocena kierowcy - Volkswagen Tiguan I SUV Facelifting

Piotr B., 3 miesiące temu
Silnik 2.0 TDI BlueMotion Technology 150KM 110kW
Rok produkcji 2015
Okres użytkowania: ponad 6 lat
Volkswagen Tiguan I SUV Facelifting 2.0 TDI BlueMotion Technology 150KM 110kW 2015-2016 - Oceń swoje auto
Jedsen z ostatnich porzadnych samochodów pomimo wieku i przebiegu ani mysle go zmieniać i mam pewność że czegos takiego juz nie kupie wszędzie chińska tandeta i nie ma alternatywy, gdyby cos takiego udało mi sie kupić nowe to birę bez wzgledu na koszt zakupu bo nie ma nic droższego niż tani samochód a reszta niech się zachwyca tania chińska tandetą
pomimo wieku i przebiegu do silnika jeszcze nikt nie zagladał chodzi jak zegarek czasami sie odzywa DPF ale po wypaleniu gasnie wymieniałem tylko czujnik DPF i jestem pewien że dojadę do miliona km.
bezproblemowa
po 250 tys wymieniłem drążki i łozyska w kołach i dajej wszystko super działa ale to pewnie było spowodowane spora ilościa kilometrów w terenie
bezproblemowo
bez zarzutu
ok
bez jakiejkolwiek usterki
przeważnie jeźdzę sam żadko kiedy w 2 osoby w 4 osoby w ciagu ostatnich 5 lat to chyba nie jechałem
najcichszo to on nie jest ale jest akceptowanlie
rewelacja
rewelacja
z racji wieku i przebiegu cos tam czasami trzeba zmienić ale to wielka rzadkość
największą usterka były drążki kierownicy ale przy jeździe w terenie i takim przebiegu to raczej normalne

On - zużycie paliwa dla silnika 2.0 TDI BlueMotion Technology 150KM 110kW [l/100km]

5,7
6,0