: Największe zaskoczenie, że taki producent nie wstydzi się sprzedawać takich samochodów.
Układ elektryczny
: Wszystkie systemy elektroniczne padły
Samochód rocznikowo 2025, wyprodukowany w grudniu 2024. Mam go może od 2 miesięcy z czego od miesiąca problem z błędami komputera. Od 2 tygodni w serwisie na diagnozie. Nie dostałem samochodu zastępczego bo jak usłyszałem - samochód nie przyjechał na lawecie. To jest skandal. W serwisie rozmawiałem z użytkownikiem Cupra Terramar - mówi, że ma te same problemy co wielu kierowców Tigauna wyczytanych z grup. Niestety nie polecam.
Po 2 miesiącach jest dobrze.
Wyskoczył błąd układu napędowego i ograniczone obroty do 3000. Samochód od 2 tygodni w serwisie. Mam go od 2 miesięcy. Skandal.
Zawieszenie dość głośno pracuje i wyskoczył błąd układu napędowego po przejechaniu 3 tysięcy.
Ładny ale się łatwo rysuje
Na duży plus kamery 360 jak działały - na ten moment wyskoczył błąd po przejechaniu 3 tysięcy. Skandal VW
Wolno nagrze i wolno chłodzi
Jest dużo miejsca dla wszystkich
Mogło być lepiej
Samochód po 2 miesiącach wylądował w serwisie
Po 2 miesiącach wyskoczyły wszystkie możliwe błędy i od 2 tygodni jest w serwisie. Skandal VW.
Wyskoczyło łącznie 13 błędów różnych systemów łącznie z błędem poduszki powietrznej, skrzyni biegów i ukłądu napędowego. Po 2 tygodniach samochód dalej w serwisie.
Błąd układu napędowego i ograniczenie obrotów do 3000 po 2 miesiącach użytkowania to skandal. VW schodzi na psy.
- zużycie paliwa dla silnika 1.5 eTSI 150KM 110kW