Lista ocen Volvo XC70 II (65)

~paweł
Kombi Facelifting 2.5 T5 254KM 187kW
Najlepszy z samochodów jakie miałem. Super wyciszenie, jakość materiałów na wysokim poziomie. Na trasę idealna maszyna. Do miasta trochę za duży. Wygodny rodzinny dający poczucie luksusu samochód. Spalanie na przyzwoitym poziomie. Jednym słowem ideał.
Dodane 7 lat temu
4,8
~Greg
Kombi 2.0 D3 163KM 120kW
Auto godne polecenia. Bezawaryjne, bardzo wygodne, ergonomiczne oraz spalanie na bardzo niskim poziomie jak na automat i masę pojazdu. Godne polecenia!
Dodane 11 lat temu
~Piotr
Kombi 2.4 D5 185KM 136kW
Prawdziwe pancerne Volvo. Najlepsze auto osobowe jakie miałem. Komfort, wygoda i bezpieczeństwo! Mega silnik z dużym momentem obrotowym. Skrzynia mogłaby być szybsza ale daje radę ;)
Dodane 7 miesięcy temu
~Piotr
Dodane 7 miesięcy temu
~Tomasz
Kombi 3.0 T6 304KM 224kW
Solidna motoryzacja , w najlepszym wydaniu no i silnik , zwiększa ilość endorfin podczas jazdy
Dodane 11 miesięcy temu
4,2
~Olek
Kombi 3.0 T6 304KM 224kW
4,1
~ddr
Kombi 2.4 D5 185KM 136kW
auto b. komfortowe, idealne na nasze drogi. Minus D5 zbyt słaby, automatyczna skrzynia biegów bardzo wolna. Auto raczej na trasy - jazda nim w mieście to męczarnia
Dodane 15 lat temu
4,5
~vazyl
Kombi 2.4 D5 185KM 136kW
Nie tak komfortowy z zawieszeniem FourC. Wysokie ceny części zamiennych.
Dodane 3 lata temu
4,6
~siwy
Kombi 2.4 D5 185KM 136kW
jestem w posiadaniu tego autka z przebiegiem ponad 560 tys. od nowosci a mam zamiar nim zrobic jeszcze 240tys . klasa sama w sobie cos pieknego
Dodane 7 lat temu

Usterki Volvo XC70 II

Liczba wpisów: 4

Volvo XC70 II – wystepowanie usterek w zależności od przebiegu

~Greg
Kombi 2.0 D3 163KM 120kW
Posiadam to auto już 3 lata i jestem bardzo zadowolony. Bardzo dobrze wyposażone, dobre osiągi, bezpieczne i mega wygodne. Gorąco polecam!
Dodane 10 lat temu