Lista ocen Audi A3 8L Hatchback 1.6 i 102KM 75kW 2000-2003 (55) - Widoczność

Na liście zabraknie 87 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Kuba dla niektórych zwany Apek
Hatchback 1.6 i 102KM 75kW
Widoczność standardowo jak w każdym aucie typu hatchback. Plusem są duże lusterka boczne. Jazda do tyłu bardziej opłaca się patrząc w lusterka niż do tyłu. Ale za to bardzo przydatna umiejętność która została przez to nabyta. Ale z drugiej strony da radę cofać bez lusterek. Lepiej sie cofa np niż w Astrze 2 bo niżej jest osadzona tylna szyba.
~Bartek Kamiński
Hatchback 1.6 i 102KM 75kW
Widocznosc jest na całkiem niezłym poziomie , słupki są w miarę smukłe , nie zastawiają pola widzenia , bardzo wygodne szerokie lusterka boczne ( które osobiście bardzo mi się podobają ;) ) widok w tył też jest na całkiem niezłym poziomie.
Dodane 11 lat temu
~Automaniak nurass
Hatchback 1.6 i 102KM 75kW
Małe autko to widoczność jest przyzwoita. Problem mogą sprawiać jedynie dosyć duże słupki tylne. Widoczność jest wystarczająca nawet dla początkujących kierowców. Po prostu bez zastrzeżeń.
Dodane 15 lat temu
~barman1234@o2.pl
Hatchback 1.6 i 102KM 75kW
Z przeodu bardzo dobrze, Z tyłu jednak troche gorzej. Jeśli chodzi o lusterka, to nie wiem kto wpadł na taki pomysł zeby prawe lusterko było mniejsze. Na szczęscie w modelach poliftowych lusterka są jednakowe
Dodane 16 lat temu
~Szymon
Hatchback 1.6 i 102KM 75kW
Autko jest małych rozmiarów, widoczność bardzo dobra zarówno z przodu jak i z tyłu, pomimo braku czujników parkowania nie miałem z parkowaniem najmniejszych problemów.
Dodane 4 lata temu
~maciek
Hatchback 1.6 i 102KM 75kW
przód widać bez problemu więc manewry do przodu nie sprawiają problemów. Przy cofaniu mimo, iż hatchback jest w miarę przyzwoicie, choć troszkę trzeba sie przyzywczaić.
~Paweł
Hatchback 1.6 i 102KM 75kW
Do przodu bardzo dobrze, do tyłu bardzo kiepsko, małe okienko na klapie bagażnika. Dobrze, że samochodzik jest mały to nie ma problemu z manewrowaniem.
Dodane 13 lat temu
~LaskAzPolski
Hatchback 1.6 i 102KM 75kW
Bardzo fajnie wszystko widać. Parkując dokładnie wiesz gdzie masz tył i ile zostało ci miejsca. To auto po prostu się czuje.
~simonkw
Hatchback 1.6 i 102KM 75kW
do przodu super, do tyłu....niby ok, ale cieżko parkować. Lusterka za to fantastyczne. Zawsze można podnieść fotel do góry.
Dodane 16 lat temu
Dziennik kosztów dla Audi A3 8L Hatchback 1.6 i 102KM 75kW
8,5
9,8
~highmg@eranet.pl
Hatchback 1.6 i 102KM 75kW
Z przodu i z boku jest OK. Do tyłu kiepsko. Ja cofam patrząc w lusterka więc mi to aż tak bardzo nie przeszkadza.
Dodane 20 lat temu
Audi A3 8L Hatchback