Lista ocen Audi A3 8L Hatchback 1.9 TDI 90KM 66kW 1996-2001 (72)

4,5
~viva
Hatchback 1.9 TDI 90KM 66kW
Piękne, dynamiczne auto... masa frajdy.. i przyciaga spojrzenia ;P Dls mnie bomba.. Obaiwlam sie przed kupnem tej jak dla mnie "sporej" maszyny, ale elegancko sie prowadzi a koszty eksploatacji milo mnie zakoczyly.. na jednym baku.. ponad 900 km. ;)
3,4
~mumu
Hatchback 1.9 TDI 90KM 66kW
Silnik jak to TDI czyli oszczędny i dynamiczny, nie ma co się rozpisywać. (Silnik)
Dodane 16 lat temu
3,2
~neck
Hatchback 1.9 TDI 90KM 66kW
Silnik sie rozpieprzył ot tak, bez powodu! urwany zawór, przy okazjii rozpieprzyło turbine, wtryski, tloki! (Silnik)
4,4
~Gaps
Hatchback 1.9 TDI 90KM 66kW
po 2 latach użytkowania ponad 40 tyś. kilometrów jestem w 100% zadowolony. Jak dotąd trójeczka śmiga rewelacyjnie, wymieniam tylko filtry, oleje, klocki, wiadomo to co z czasem i przebiegiem trzeba, a tak to bez żadnych poważnych awarii mimo nie małego już przebiegu. Przed zakupem miałem przyjemność prowadzić konkurentów A3 tzn golfa, ibizę, fabię jednakże A3 z tej ekipy jest zdecydowanie najatrakcyjniejsza , nisko siedzi, ma szeroki rozstaw...
Dodane 13 lat temu
4,8
~bendzamin
Hatchback 1.9 TDI 90KM 66kW
Jak na taką ilośc koników autko sprawuje sie rewelacyjnie, silniczek chodzi jak zegareczek pomimo duzego przebiegu (Silnik)
3,2
~.Zip
Hatchback 1.9 TDI 90KM 66kW
Silnik może być, mi sie trafił ALH z kołem dwumasowym i turbiną ze zmienną geometrią łopatek.. Po wymianie pasków filtrów do tej pory nie wiem co jest grane.. szarpie ciągle na wolnych obrotach i na dodatek wszytskiego Turbina sie posypała oraz auto sie totalnie zamuliło niewiadomo dlaczego.. Jeżeli to komuś pomoże w kupnie Audi a3 8L to ważna uwaga, nie kupujcie modeli z silnikami ktore mają oznaczenie ALH, jak już to AGR.
Dodane 13 lat temu
4,1
~Piotrek
Hatchback 1.9 TDI 90KM 66kW
Auto posiadam od dwóch lat i nie nazekam bardzo ekonomiczny i wytszymaly silniki.
Dodane 8 lat temu
3,4
~Marcin
Hatchback 1.9 TDI 90KM 66kW
Może i ma ten 1,9 TDI tą swoją legendarną wytrzymałość, ale jak to hałasuje! Jakbym traktorem jeździł... (Silnik)
Dodane 14 lat temu
4,3
~maniek
Hatchback 1.9 TDI 90KM 66kW
wiadomo trzeba pamietac o pewnych rzeczah i bedzi sie dlugo krecil gwarantuje (Silnik)
Dodane 17 lat temu
~Dyzio
Hatchback 1.9 TDI 90KM 66kW
fatalnie się prowadzi, chyba przede wszystkim z powodu twardego zawieszenia, które średnio się nadaje na nasze drogi (Układ jezdny)
Dodane 17 lat temu
Audi A3 8L Hatchback