Lista ocen Audi A4 B5 Sedan 1.6 i 101KM 74kW 1995-2000 (223)

3,9
~mac1981
Sedan 1.6 i 101KM 74kW
Przy tym silniku (1.6) trzeba go trochę wkręcić na obroty - raczej mało elastyczny , ale coś za coś (albo ekonomia albo wygoda)... przecież to tylko 1.6 jak na auto tego gabarytu i masy. Ogólnie jakoś sobie radzi, raczej niezawodny (nigdy nic złego z nim się nie działo , a przejechałem nim ok. 75 tys. km). (Silnik)
4,3
~Mortassi
Sedan 1.6 i 101KM 74kW
Generalnie samochód dobry, stylowy, nie mam się do czego przyczepić. Koszt wielowahaczy jest spory jednak po założeniu dobrych części możemy cieszyć się długą jazdą i możemy zapomnieć o kolejnej wymianie tych części.
Dodane 11 lat temu
4,2
~macsi@interia.pl
Sedan 1.6 i 101KM 74kW
podczas jazdy w gorach mialem bardzo nieprzyjemna sytuacje, bylo slisko a ja na kierownicy czulem jak kola przednie rozjezdzaja sie w przeciwnym kierunku. Musialem jechac ok 20-30km/h wszyscy nawet kierowcy fiatow 126p wyprzedzali mnie. PO powrocie z gor odrazu odwiedzilem diagnostyke i okazalo sie ze wszystko OK. Wiecej taka sytuacja mi sie nie przytrafila. Pomimo tego moja A4 oceniam na 4 z duuuzym +
Dodane 21 lat temu
3,7
~Farmer
Sedan 1.6 i 101KM 74kW
Auto jest ponadczasowe. Ma już więcej niż 20 lat, a ciągle wyglądem nie odbiega od aut widywanych na ulicach. Przez wiele lat awarii może nie być, jednak jak awarie się zaczną będzie trochę gorzej.
Dodane 10 lat temu
3,7
~Paweł mezo1986@op.pl
Sedan 1.6 i 101KM 74kW
auto sprowadziłem 2 lata temu z Niemiec. Od razu założyłem gaz, obniżyłem zawieszenie i założyłem niskoprfilowe 17\". Jestem zadowolony z tej marki i najbliższym czasie też planuje zakup nowszej A4.
Dodane 16 lat temu
4,8
~Yo men
Sedan 1.6 i 101KM 74kW
-5 bo samochod jest godny polecenia ... jedyna wada jest czesto zbierajaca sie woda po myciu pod maska zaraz przy akumulatorze ... to nie jest grozne i nic sie nie dzieje ale nie wypada zeby po kapieli nasza audiczka chlupała woda pod maska ... po ok 10 15 minutach woda wylatuje .
4,4
~kazio284
Sedan 1.6 i 101KM 74kW
za całokształt daje ocenę dobrą gdyż auto jest świetne ale niestety nie z tym silnikiem.
4,3
~OOOO
5 z minusem !!! musz za wahacz tyle dac !!! ehhh
Dodane 19 lat temu
~Pierus
Sedan 1.6 i 101KM 74kW
Dobre auto dla rodziny ale też dla ludzi ze sportowym zacięciem. Ogólnie to bardzo mi przypadło do gustu ale, to rzecz wzgledna. Brakuje troche mocy przy silniku 1,6. Prowadzi sie dobrze. Narazie bez wiekszych usterek i wad zobaczymy co dalej.
Dodane 19 lat temu
~kosmo
Sedan 1.6 i 101KM 74kW
ogolnie autko jest supr nie mam do niego zastrzezen
Dodane 13 lat temu
Audi A4 B5 Sedan