Ocena kierowcy - Audi A4 B5 Sedan

blesiak, 17 lat temu
Silnik 1.8 20V 125KM 92kW
Rok produkcji 1994
Audi A4 B5 Sedan 1.8 20V 125KM 92kW 1995-2000 - Oceń swoje auto
Uzytkuje audika od 4 lat. Sprowadzilem z Niemiec. Przejechalem 60000km o dziwo przednia zawiecha mi jeszcze nie padla - choc spodziewalem sie wydatkow. Auto spisuje sie nadal dobrze choc stracilo troche na mocy i duuzo pali 10-11 litra benzyny. Popsulo mi sie przez ten okres: przelotka wydechu, silniczek do cieplego ogrzewania, klimatronic, czujnik oleju w Niemczech - wylecial caly olej naszczescie zorientowalem sie na czas zanim auto by na dobre stanelo. Na szczesice wymiana z nalaniem nowego oleju to koszt 80Euro. W srodku materialy sie troche powycieraly, tylna kanapa na dziurach piszczy (cos z mocowanie sie poluzowalo), maly schowek sie nie otwiera, uszczelki sa nadal ok. ale pow. 170km/h szum staje sienie do zniesienia jak by ci mialo wszystko zaraz odleciec. I tak jest z tym lepiej niz w dajewo. V max 223kmh wiec dziadzia daje rade. Zdaza mu sie nie zapalic za 1 razem i pomiar wlanego paliwa lekko nawala. Poza tym sama eksploatacja. W sumie to polecam to auto. W tym roczniku nie ma nic lepszego.
Dziennik kosztów dla Audi A4 B5 Sedan 1.8 20V 125KM 92kW
9,0