Generalnie super samochód. Pięknie narysowany. Przesiadłem się z VW. Po roku użytkowania nie widzę większych mankamentów. Na razie bezawaryjnie. Idealny rozmiar na miasto, w trasę tez daje radę. Jak ktoś szuka samochodu do wyścigów na ekspresówkach, to auto nie jest dla niego. Mógłby być tańszy.
Zrobiłem 80 tys. na tym silniku (1,5 TFSI) w VW więc wiedziałem co biorę. Dla sportowych wrażeń przydałoby się na pewno min. 200 KM, ale mi to nie jest potrzebne
Tego bałem się najbardziej bo czytałem wiele nieprzychylnych komentarzy na temat Stronic. Na szczęście działa super. Nie mam uwag.
Świetnie się prowadzi i super trzyma drogi. Mam wprawdzie opony 255, ale podejrzewam że na każdych się dobrze trzyma.
Nie znam się, nie widzę mankamentów.
Dobra.
Największy plus samochodu. Nie ma sterczącego ekranu. Manualne przyciski do klimy, pogłaszania. Rewelacja. Zero niepotrzebnych bajerów. Przydałby się jakiś dodatkowy, wysuwany uchwyt na kubek.
OK. Nie widzę mankamentów.
Dobra. Pasażerów nie wożę.
Dobre.
Na gwarancji więc za dużo nie napiszę. No ale w serwisie parę rzeczy sobie domontowałem i tanio nie było.
Zdecydowanie mógłby być tańszy. Samochód bardzo ładny i zwraca uwagę, więc chyba za to się płaci dodatkowo.
Przez rok miałem jedno zwieszenie MMI, ale po restarcie się naprawiło. Restart można zrobić samemu. Poza tym zero usterek.
Żadnych poważnych usterek.
- zużycie paliwa dla silnika 1.5 35 TFSI 150KM 110kW