Ocena kierowcy - BMW Seria 4 F32-33-36 Gran Coupe Facelifting

Adam, 7 miesięcy temu
Silnik 440i 326KM 240kW
Rok produkcji 2019
BMW Seria 4 F32-33-36 Gran Coupe Facelifting 440i 326KM 240kW 2017-2021 - Oceń swoje auto
Silnik : Szalony silnik i frajda z jazdy.
Przesiadłem się z Hondy Civic X z 2018r. Ale kupiłem nowy używany samochód z przebiegiem 28tys. Honda dobrze jeździła ale to BMW to jest poezja, ale to doceni tylko ktoś kto czegoś takiego jak 440i oferuje, jak interesuje Cię przejechanie z pkt A do B to nie kupuj B58, ale jeżeli kochasz samochody z dużą namiastką sportu nie zastanawiaj się, to przedmiot/maszyna która dała mi najwięcej radości z czegokolwiek z czym miałem do czynienia.
B58 mówi samo za siebie.
Trudno mi ocenić ponieważ jeździłem tylko manualami, działa szybko jak na moje zdanie.
Do tyłu przez szybę nie za dobry widok, ale to nie ma znaczenia w takim aucie, po to jest kamera i lusterka.
Trochę jak na 2025r. wnętrze mogłoby być lepiej zaprojektowane, brak miejsca na telefon;)
Zaskakująco dużo miejsca, samochód jest po prostu dobrze zaprojektowany.
Z pewnością wyższe niż w moim poprzednim aucie, ale z tym się liczyłem od początku.
Myślę że taką używkę jaką mi udało się kupić warto wydać takie pieniądze, ale to pojedyńcze sztuki na rynku i one czekają na takiego klienta jak ja, który przegląda auta od najdroższych a nie od najtańszych.

Pb - zużycie paliwa dla silnika 440i 326KM 240kW [l/100km]

10,5