Oceny Dacia Dokker Mikrovan – wybierz silnik

Najnowsze oceny Dacia Dokker Mikrovan

4,1
~Krzysztof
Mikrovan 1.5 dCi 90KM 66kW
Samochód oceniam ogólnie dobrze+. Ocena jest z perspektywy świadomego wyboru samochodu do różnych zadań w funkcjonowaniu firmy, a przy tym nie jest to gonienie po Polsce i świecie. Szukałem auta, w który łatwo będzie można zdemontować tylne siedzenia i podłoga będzie bez udziwnień by przewieźć coś większego. Podróż 4, czy nawet w 5 osób na odległość 200-300 km jest mniej męcząca niż słabym kompaktem. Auto wykorzystujemy w w 80% do podróży w...
Dodane 9 lat temu
4,5
~Grzegorz
Mikrovan 1.5 dCi 75KM 55kW
Przejechałem dopiero 500 km, więc piszę tylko o pierwszych wrażeniach. Samochód mnie zaskoczył, spodziewałem się głośnego muła do pracy. Jest cicho, zawieszenie twarde, przechył nie większy niż w clio3, silnik mimo 75 km i 180 nm żwawo rozpędza auto. spalanie 50/50 miasto trasa 6l. Jak nie będzie rdzewiał, to następne auto też dacia.
Dodane 11 lat temu
Dodane ponad rok temu
4,7
~Wojciech
Mikrovan 1.6 SCe 102KM 75kW
W swojej klasie chyba najlepszy stosunek ceny do funkcjonalności.
Dodane 7 lat temu
4,2
~Bartek
Mikrovan 1.6 MPI LPG 84KM 62kW
Witam, Bartek z tej strony , jestem włascicielem Daci Dokker prosto z salonu, uważam że całościowo samochód jest bardzo fajny, bedę porównywał go z poprzednim jaki miałem berlingo 1.6hdi
Dodane 10 lat temu
3,2
~cxxiv
Mikrovan 1.6 MPI 84KM 62kW
Gdyby nie problemy z drącą się izolacją pod pokrywą silnika, którą trzeba wymieniać co 8'000 km byłoby to dobre auto.
Dodane 10 lat temu
Dziennik kosztów dla Dacia Dokker Mikrovan
6,3
7,9
10,8
4,7
~Andrzej
Mikrovan 1.6 MPI LPG 84KM 62kW
ciekawe nadwozie i odważne w tym segmencie, bardzo duuuży plus za dwustronnie zsuwane drzwi oraz skrzydełka z tyłu które można bardzo szeroko otworzyć, niski próg załadunku.
Dodane 11 lat temu
3,3
~Uzytkownik
4,1
~Tomasz
Mikrovan 1.6 SCe 102KM 75kW
Brakuje 6 biegu, na 5 przy 90km/h prawie 3 tys.obrotów. W zasadzie to prędkość maksymalna komfortowa w tym samochodzie. (Skrzynia biegów)
Dodane 7 lat temu
3,3
~Użytkownik rodzinny
Mikrovan 1.5 dCi 75KM 55kW
Spalanie mnie rozczarowało , nijak nie moge sie zbliżyć do danych fabrycznych . Poprostu porażka (Łatwość utrzymania (pod względem kosztów) )
Dodane 8 lat temu
Dacia Dokker Mikrovan