Lista ocen Daewoo Nexia Sedan (172) - Bezawaryjność (drobiazgi)

Na liście zabraknie 218 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~dargren@wp.pl
Sedan 1.5i 75KM 55kW
popsuł mi się zwijacz i kotwa w pasach bezp., od słońca pofałdowała się derma imitująca tapicerkę na drzwiach odsłaniając ochydną tekturę
Dodane 22 lat temu
~adamkar@poczta.onet.pl
Sedan 1.5i 16V 90KM 66kW
ciągle to samo, czujnik temperatury silnika, czujnik cisnienia oleju, odpowietrznik głowicy (nie do dostania) wczoraj włącznik swiateł cofania do wymiany
Dodane 23 lat temu
~aniolq@viper.pl
Sedan 1.5i 75KM 55kW
rzadko sprawia nie mile niespodzianki jakie mnie spotkaly 1 uszkodzenie czujnika halla i wypalenie uszczelki pod glowica przy przebiegu ok 120 tys km
Dodane 24 lat temu
~Miras
Sedan 1.5i 75KM 55kW
Przez pierwsze kilka lat nie działo się prawie nic. Na gwarancji wymieniono mi jedynie włącznik świateł cofania.
Dodane 15 lat temu
~Grosio
Sedan 1.5i 75KM 55kW
Czasem coś trzeszczy, coś puka. Ale wystarczy nasmarować, dokręcić i jest ok. Tak jak pisałem wcześniej. jak się dba to się ma :)
Dodane 16 lat temu
~richmond
Sedan 1.5i 75KM 55kW
kilka elementów, które mogły być wykonane lub zaprojektowane lepiej (otwieranie bagażnika, rozsypująca się tapicerka)
Dodane 16 lat temu
~carlos
Sedan 1.5i 16V 90KM 66kW
kazdy samochod eksploatowany i serwisowany wg konstrukcyjnego zastosowania powinien nie sprawiac problemow. I to jest cala filozofia.
Dodane 17 lat temu
~JULO
Sedan 1.5i 75KM 55kW
z takich pierdół które można tu wymienić to po wiekszym przebiegu mogą odzywać sie różne świerszcze w kokpicie.
Dodane 18 lat temu
~TOMASZEK z ŻOR.GG-5463534
Sedan 1.5i 75KM 55kW
Elektryki-bajerów nie ma, to nie ma co się psuć, wszystko pod ręką ,no radio mogłoby być wyrzej ale nie ma żle.
Dodane 19 lat temu
~skoczybruzda!
Sedan 1.5i 75KM 55kW
psuja sie tylko rzeczy eksploatacyjne - amortyztory itp. Raz zapchala sie nagrzewnica i raz mostek a alternatorze
Dodane 19 lat temu
Daewoo Nexia Sedan