Oceny Dodge Caravan II – wybierz wersję

użytkowników kupiłoby ponownie

Najnowsze oceny Dodge Caravan II

~niki129@wp.pl
Grand Caravan 3.0 144KM 106kW
Nie wiem skąd się wzięły tak złe opinie o tych samochodach. Dla mnie te auto jest prawie idealne. Jest niesamowicie wygodne i wprost stworzone do długich podróży. Za rok kupuje sobie nowszy model ale już 3,8 litrowym silnikiem bo ten już mi nie wystarcza.
Dodane 18 lat temu
4,7
~party animal
Grand Caravan 3.0 144KM 106kW
swietny silnik, wygoda i komfort przy tym calkiem niskie zuzycie paliwa, wyjatkowo niezawodny, w zasadzie nie znam zadnego innego samochodu w ktorym moge spac z wyprostowanymi nogami, swietne na impreze ;) nie musze wracac po pijaku hehe ale powaznie - jest nie do zarzniecia - domek na kolkach a 800 dolcow
4,3
~zielony.dom@op.pl
Minivan 3.3 SE 165KM 121kW
2 lata temu zwariowałem i kupiłem w salonie nowego fiata doblo (chciałem mieć vana) ludzie!!!! coż to za gó..o!!!! no i w tym roku kupiłem sobie dodga 10 lat starszego ale za to tyle samo tańszego i lepszego!
~Oktagon (szczęśliwy uzytkownik) :-) Oktagon@interia.pl
Minivan 3.0 144KM 106kW
samochód jest rewelacyjny dla rodzin i nie tylko. Odsadza z pod świateł nie jeden "szybki" samochód, duzo miejsca w środku. Sztywne nadwozie, konkretna masa pojazdu (na pusto 2150 kg) czynią z niego dość bezpieczny samochód. chamulce mogłyby mieć ABS. wielki bagaznik (mieści się w nim euro paleta) pozwala na zabaranie ze sobą na wakacje rowerów nart czy czega sie tam chce.
Dodane 21 lat temu
~leonidas121
Grand Caravan 3.8 164KM 121kW
Trudno mi dokonać oceny, ponieważ jestem fanatykiem tych aut. Zdecydowanie uwielbiam je i to właśnie w tej odmianie nadwozia.
Dodane 12 lat temu
4,8
~LEKTOR
Grand Caravan 3.3 152KM 112kW
Auto może nie jest piękne, ale łatwo się w nim zakochać.
Dodane 14 lat temu
3,9
~Venom
Minivan 3.3 SE 165KM 121kW
Swietny, przestronny pojazd do dalekich, komfortowych wyjazdow, podczas ktorych zapominamy co to pospiech :)
Dodane 19 lat temu
4,3
~NIKI
Grand Caravan 3.0 144KM 106kW
Auto jest naprawdę super wygodne i bardzo duże:) Co do kosztów to po zainstalowaniu gazu jest naprawdę dobrze. Jak na razie jestem bardzo zadowolony z samochodu!!
3,7
~mietek od nielegalnych tabletek
Grand Caravan 3.8 164KM 121kW
mimo wszelkich zalet od pewnego czasu auto staje sie skarbonką. rownolegle uzywam T5 multivana wiec oszczedze dodge´owi wytykania, ale amerykanie wieeele musza sie jeszcze uczyc....
4,2
~bolo66@tenbit.pl
Minivan 3.3 SE 165KM 121kW
co tu duzo gadac za małe pieniązki pełeny luksus,a cena jak za przysłowiowego malucha
Dodane 21 lat temu