Ocena kierowcy - Fiat Bravo I

Fiat Bravo I 1.6 16V 103KM 76kW 1996-2001 - Oceń swoje auto
Inne : Generalnie to wszystko
Karoseria : Kilka odprysków bezbarwnego lakieru na masce
lepiej nie mogło być
Silniczek idealny po prostu ma kopa nie to co te mulaste golfy. A po wyżej 2500rpm to po prostu samolot
Dałem 4 tylko dlatego że wsteczny czasami chaczy. A pozostałe biegi wchodzą jak w masełko.
Doskonały trzyma się jak przyklejony aż kusi żeby poszaleć w ostrych zakrętach, nic nie stuka nie puka
Widoczność dobra duża przednia szyba na początku trochę przeszkadzały mi przednie słupki ale się przyzwyczaiłem. Do tyłu OK.
Wszystko tam gdzie powinno być
Elegancko
Przestrzeń idealna mam 195cm wzrostu i do dachu brakuje mi jeszcze ok 10cm na boki też o nic nie zaczepiam a jestem postawnym chłopem. Z tyłu żatko jeżdżę i głową nie sięgam do dachu nie to co w golfie muszę być w pół złamany.
Głośnawo się robi od 140km/h
Jak na samochód tej klasy elegancko a mam ciężką nogę miasto-8/100 trasa 6.5/100
Za te pieniądze z takim wyposażeniem nie bardzo coś kupi w dobrym stanie. Za swój dałem 8000tys ABS, elektryczne szyby, elektryczne lusterka i podgrzewane, 2*AIRBAG, regulowana wysokość kierownicy i fotela kierowcy, halogeny, alufelgi.
Czujnik położenia wału korbowego ale to tylko z mojej winy bo zawiesiłem się na zaspie i urwałem kabel ale orginał kosztował mnie tylko 100zł
Nic a nic

Usterki Fiat Bravo I