Oceny Fiat Ulysse I 1.9 TD 90KM 66kW 1995-2002

Najnowsze oceny Fiat Ulysse I 1.9 TD 90KM 66kW 1995-2002

4,9
~Jarecki
Van 1.9 TD 90KM 66kW
Bardzo dobre autko rodzinne za rozsądne pieniądze, eksploatacja (ceny części i napraw /omijajcie tylko ASO/ oraz spalanie) na poziomie do zaakceptowania. Prostota konstrukcji wpływa na niezawodność, jak mówią mechanicy - w wersji 1,9TD (z wtryskiem pośrednim) jest ostatnim bezproblemowym dieslem. Dostępność części dobra. Jeśli zamierzacie kupić to lepiej poszukać wersji z klimą (bez latem mocno się nagrzewa). W wersji 1,9TD nie posiada na...
Dodane 18 lat temu
3,9
~Ulyssezg
Van 1.9 TD 90KM 66kW
Ogólnie auto godne polecenia rodzinie 2+3, bardzo wygodne w trasy itp. chociaż uważam, że mogłoby mieć trochę wiecej mocy, szczególnie z włączoną klimatyzacją jest strasznym mułem, tak więc celowałbym w mocniejsze jednostki.
Dodane 10 lat temu
3,2
~andreejj@wp.pl
Van 1.9 TD 90KM 66kW
samochod prawie idealny,dlugosci 4,40metra ,czyli tyle co np. astra sedan czy vw bora oferuje komfort godny limuzyny,przestrzen, moze i prestiz,tam musialy tegie glowy myslec,w koncu az cztery firmy sie do tego przylozyly.Kto raz kupi vana nie bedzie chcial nic innego
4,8
~adi1k@vp.pl
Van 1.9 TD 90KM 66kW
Może wygląd tego vana nie powala na kolana ale powiem szczerze nie mam zamiaru zmieniać samochodu przez dłuższy czas gdyż wygodniejszego nigdy nie miałem.
Dodane 14 lat temu
Dodane 15 lat temu
3,8
~praptak
Van 1.9 TD 90KM 66kW
niezle jak na takie auto w tej cenie
4,1
~Darek
Van 1.9 TD 90KM 66kW
Silnik citroena taki jak w polonezie tylko ze z turbiną, jak dla mnie troszkę za słaby na to auto, dość głośny - charakterystyczne klekotanie jednak wewnątrz auta jest stosunkowo cicho. Ponoć długowieczny (Silnik)
4,3
~ZaMlodyNaVan-a
Van 1.9 TD 90KM 66kW
Denerwujacy klekot przy zimnym silniku ale dynamika na swietnym poziomie. (Silnik)