Jak z kazdym fiatem- nie mozna powiedziec, ze jest niezawodny. Taka moja opinia. Dodam jeszcze, ze auto jest troche za nisko zawieszone i latwo zachaczyc bebechami. Bez podpilowania fragmentu przedniego zderzaka, na wiekszy kraweznik moglbym tylko zaszczekac.
Jak na ekonomiczny silnik 1,0 w dodatku fiata- bardzo zwinne. Gorzej przy pelnym obciazeniu. Wlecze sie ;)
Zgrzyta, zacina sie, kicha jak w wiekszosci fiatow. Moja bedzie wymieniana.
Ladnie prosto jedzie, dobrze sie trzyma, ale przy wiekszych predkosciach podczas bocznych podmuchow wiatru auto lubi latac na boki
Wszystko dobrze widac, przod idealnie, z tylu mogloby byc lepiej, ale z parkowaniem zadnych klopotow nie ma.
Ogolnie ok, moze tylko sterowanie wentylacja do poprawy. No i ciezko sie po pas bezp. siega ;P)
Dziala, ale mogloby dzialac lepiej ;)
Malutkie auto a miejsca masa. Bagaznik tez ok.
Jest naprawde cichutko. Bardziej opony slychac niz silnik ;)
Zima w miescie na krotkich odcinkach nawet do 7,5. Srednio 6,5, na trasie ok 6. Mniejsze przeglady niekiedy fiat i za darmo robi (promocje). Wiekszosc napraw mozna dokonac wszedzie, czesci w miare tanie.
od 5cio letniego auta, wymagalbym wiekszej niezawodnosci
Beben pasa bezpieczenstwa kierowcy- do wymiany...
skrzynia biegow do wymiany, tlumik wymieniony pol roku temu, akumulator rok temu calkiem padl, i ten pas. nie wiem czy czegos nie pominalem, moze jeszcze te opony z kiepskiej gumy, co popekaly ;)