Dla mnie auto calkiem fajne. Moze wiekszy silnik i bylby bliski idealu. Druga powazna wada zaraz po ogrzewaniu, to jego "wysokosc". Zderzakiem "szoruje" po wiekszosci kraweznikow (bez tesciowej), a koleiny w zimie to tragedia. Ale dalbym za wszystko 4+
Czasem dziwnie klekocze i bywa mulisty ale ok.
Kiedy jest zimna ciezko pracuje, po wiekszym przebiegu pracuje jak wyrobiony tluczek do mięsa. Malo precyzyjna
Zadna rewelacja, moglby byc odrobine twardszy, troche nim "buja", no i jak siada moja tesciowa to szoruje nim po ziemi:( A ona wcale nie jest ciezka...
Rewelacja i tyle!
Nie mozna od niego zbyt dużo wymagac... Najwieksza tragedia sa klamki (wersja 5 drzwiowa). Kila osob polamalo sobie paznokcie.
Koszmar! Najwieksza wada tego auta! W zimie idzie zamarznac (kto wymyslil brak cieplego nawiewu z srodkowych kratek???) w lecie-uff. Dobrze, ze sie szyby otwieraja;)
Dla mnie i dla pasażera bomba, chociaż znajomi (i tesciowa) z tylu narzekaja.
W sumie git. Mam dobre glosniki;))))))
Mam LPG. Ale 9litrow zabiera na setke... Coz i tak jest tanio!
Ceny czesci to rewelacja np. zderzak przedni 89 zl. Dla mnie (i mojego portfela) to jak blogoslawienstwo. Cena auta moze ciut za wysoka. No ale za jakosc sie płaci;)))))))
W tej wersji nie narzekam. Jedynie wymiana lozysk na alternatorze. Poprzednia wersja kosztowala mnie duuuuzo nerwow i kasy (1.0 1997 przebieg 110000), ale to material bardziej na wypracowanie niz na krotki komentarz.
Poki co to nic powaznego (ale cichooo, bo moze uslyszec:)