Lista ocen Ford Focus I Sedan 1.4 16V 75KM 55kW 1998-2005 (12) - Całokształt

Na liście zabraknie 8 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Cezary
Sedan 1.4 16V 75KM 55kW
Bagażnik z kluczyka. Maska z kluczyka. Wlew paliwa z kluczyka. Najlepiej w sedanie wpierdolic zakupy razem z kluczami do bagażnika i pierdolca klapą a drogi komplet pod maskę i zrobić to samo. Te rozkładanie tylnej kanapy od strony bagażnika to już poezja jak i tak trzeba zagłówki wyjąć i zapierdalać jeszcze raz żeby otworzyć ponownie oparcie komedia kurwa.
Dodane 3 lata temu
~ Janusz BHP
Sedan 1.4 16V 75KM 55kW
Bardzo dobry wybór jak na sammochód dla polskiej rodziny, bezawaryjny, mało pali, niskie opłaty, ceny części też na przyzwoitym poziomie, i dobre , wytrzymałe zawieszenie na nasze drogi. Ford tym modelem sprawił, że jestem jego fanem.
~pablisko
Sedan 1.4 16V 75KM 55kW
Samochód całkiem przyjemny w prowadzeniu, troche "umila" życie drobiazgami które potrafią sie zepsuć ale to nie mąci całokształtu samochodu który jest po prostu dobry, nieco drogi i zdecydowanie za słaby z silnikiem 1400 .. no i uwaga na korozje !
~Michal z Sochaczewa
Sedan 1.4 16V 75KM 55kW
generalnie zakup tego samochodu (przynajmniej z tym silnikiem) byl bledem, ale potrzebowalem pilnie samochodu do ktorego bym sie zmiescil. Wybor padl na Focusa czego moze nie zaluje, ale wiem ze wiecej juz Focusa nie kupie.
~lesniakp@op.pl
Sedan 1.4 16V 75KM 55kW
W Moim Focusie w 2001 roku na tylnych , lewych drzwiach pokazała się korozja a oprócz tego auto jest piękne stylistycznie
~Korcus@poczta.fm
Sedan 1.4 16V 75KM 55kW
Ten samochód ma swój urok i jak już się nim jeździ o jest wspaniale.
~Aian
Sedan 1.4 16V 75KM 55kW
Samochód OK. Design kapitalny, ładny kokpit, fajnie się nim jeździ.
Dodane 22 lat temu
~usrbszym@pbg.pl
Sedan 1.4 16V 75KM 55kW
Nie znajduję technicznie i ergonomicznie lepszego auta w tej klasie
Dodane 25 lat temu
~Olsztyniak
Sedan 1.4 16V 75KM 55kW
bardzo dobre auto, ale nie polecam tego silnika.
Dodane 12 lat temu
~Wolfi
Sedan 1.4 16V 75KM 55kW
W sumie niezły jak narazie, tylko te usterki....
Ford Focus I Sedan