Lista ocen Ford Mondeo IV Kombi 2.0 Duratorq TDCi DPF 163KM 120kW 2010-2014 (12) - Widoczność

Na liście zabraknie 6 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Michał
Kombi 2.0 Duratorq TDCi DPF 163KM 120kW
Widoczność jest bardzo dobra, zarówno widok przez tylnią szybę jak i przednią przy moim wzroście około 185 cm jest w zupełności odpowiadająca, słupek A oraz B nie są grube przez co można na prawdę swobodnie się rozglądać we wszystkie strony
Dodane 3 lata temu
~jark0
Kombi 2.0 Duratorq TDCi DPF 163KM 120kW
Słupki A ograniczają nieco widoczność, z racji gabarytów wymagane jest nabranie doświadczenia i wyczucia auta przy parkowaniu tyłem. Ogólnie, biorąc pod uwagę wielkość auta jest całkiem dobrze.
Dodane 8 lat temu
~Rafał
Kombi 2.0 Duratorq TDCi DPF 163KM 120kW
Bez zarzutu, jednak wielkość samochodu powoduje, że czujniki parkowania, zwłaszcza tylne, są dobrą inwestycją. Duży plus za podgrzewaną przednią szybę - jesienią i zimą nieoceniona.
Dodane 10 lat temu
~johny_p_exe
Kombi 2.0 Duratorq TDCi DPF 163KM 120kW
Auto robi wrażenie masywnego z perspektywy kierowcy, ale to fajne uczucie, szybko się można zaadoptować za kierownicą. Ja na widoczność nie narzekam.
~Daniel
Kombi 2.0 Duratorq TDCi DPF 163KM 120kW
Tu nie ma sie do czego przyczepić. Jedynie rozmiary auta troszkę wymagają uwagi przy manewrowaniu ale pomagają czujniki z przodu i z tyłu.
Dodane 7 lat temu
~Tomek
Kombi 2.0 Duratorq TDCi DPF 163KM 120kW
Bez zastrzeżeń. Ja niestety miałem przyciemniane szyby i do tyłu było trochę gorzej ale sprawę ratowaly czujniki parkowania
Dodane 4 lata temu
~kierowcaforda
Kombi 2.0 Duratorq TDCi DPF 163KM 120kW
z przodu czujniki z tyłu czujniki i kamera wiec jest spoko , bez tego też da sie jeździć i parkować .
Dodane 7 lat temu
~Br
Kombi 2.0 Duratorq TDCi DPF 163KM 120kW
W miarę komfortowo, choć regulacja odcinka lędźwiowego dla kierowcy już dwa razy była wymieniana
Dodane 11 lat temu
~Jarek
Kombi 2.0 Duratorq TDCi DPF 163KM 120kW
Bez większych uwag, duże kombi więc trzeba korzystać z czujnikow
~Jarek
Kombi 2.0 Duratorq TDCi DPF 163KM 120kW
Bez większych uwag, duże kombi więc trzeba korzystać z czujnikow
Ford Mondeo IV Kombi